Fenerbahçe Transfer sonrası Emre Demir itirafı! 'Beni aradı'

Transfer sonrası Emre Demir itirafı! 'Beni aradı'

03.02.2023 - 20:06 | Son Güncellenme:

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'a transfer olan Emre Demir hakkında ilk açıklama geldi. Genç yıldızı sezon sonuna kadar Fenerbahçe'den kiralayan Samsunspor'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu itirafta bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı, Emre Demir'in transfer sürecini anlattı.

Transfer sonrası Emre Demir itirafı Beni aradı

Fenerbahçe'nin Barcelona'dan tranfser ettiği Emre Demir, sarı-lacivertli formayla maça çıkmadan Spor Toto 1. Lig ekibi Samsunspor'a kiralandı. Emre Demir'in transfer süreci hakkında konuşan ilk isim Karadeniz ekibinin teknik direktörü Hüseyin Eroğlu oldu. Başarılı teknik direktör, Emre Demir'in transfer sürecinde yaşananları itiraf etti.

Haberin Devamı

Kayserispor'dan büyük umutlarla Barcelona'ya transfer olan Emre Demir, İspanya'da beklediği forma şansını bir türlü bulamadı. Genç yıldız bu sürecin ardından tekrar Türkiye'ye döndü. Fenerbahçe, 19 yaşındaki yıldız için herhangi bir bonservis bedeli ödemedi. Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada Emre Demir'le 4,5 yıllık sözleşme imzalandığı kaydedildi. Barcelona'ya bir sonraki satıştan yüzde 20 pay verileceği vurgulandı.

Transfer sonrası Emre Demir itirafı Beni aradı

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Kulübümüz, FC Barcelona forması giyen Emre Demir’in transferi için kulübü ve oyuncu ile anlaşma sağlamıştır. Genç oyuncu bedelsiz olarak kadromuza dahil olmuştur. 4.5 yıllığına renklerimize bağlanan Emre Demir’e kulübümüze hoş geldin diyor; hedeflerimiz yolunda çubuklu formamızla nice başarılar diliyoruz" denildi.

Haberin Devamı

EMRE DEMİR: ÇUBUKLU FORMAYI GİYMEK İSTİYORUM

Emre Demir de Fenerbahçe'nin düzenlediği imza töreninde konuştu. 19 yaşındaki on numara, "Çok heyecanlıyım, çünkü buraya geldiğim için çok mutluyum. Menajerim Ahmet Bulut bana ‘Fenerbahçe kulübü seni istiyor’ diye söylediğinde çok heyecanlandım, olması için de kendisiyle konuştum. Burada olduğum için çok mutluyum, çok heyecanlıyım. Bir an önce taraftarımızın önüne çıkmak ve çubuklu formayı giymek istiyorum. Taraftarlarımızdan çok fazla destek mesajı geldi. Herkese teşekkür ederim. İnşallah şampiyonluğun bu sene geleceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Transfer sonrası Emre Demir itirafı Beni aradı

SAMSUNSPOR'A KİRALANDI

Fenerbahçe'ye imza atan Emre Demir kısa bir süre sonra Samsunspor'a kiralandı. Spor Toto 1. Lig'de lider konumda bulunan Samsunspor'dan yapılan açıklamada, 19 yaşındaki genç yeteneğin sezon sonuna kadar kırmızı-beyazlı formayı giyeceği belirtildi. Samsunspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Kulübümüz son olarak Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe takımında forma giyen 19 yaşındaki Emre Demir ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya varmıştır. Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Genel Müdürümüz ve İcra Kurulu Üyemiz Soner Soykan ile İcra Kurulu Üyemiz Suat Çakır da katıldı" denildi.

Haberin Devamı

Transfer sonrası Emre Demir itirafı Beni aradı

HÜSEYİN EROĞLU'NDAN İTİRAF GELDİ

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Emre Demir'in transfer sürecini Fanatik'e anlattı. 50 yaşındaki teknik direktör, Fenerbahçe'nin genç yıldızı transfer etmesinin ardından sürecin başladığını belirtti. Hüseyin Eroğlu açıklamasında, "Fenerbahçe transferi açıkladıktan hemen sonra başkanımız Ali Koç'la görüştü. Ali bey onay verince başkanımız Yüksel bey de 'Hocam ister misin?' diye bana sordu. Ben de isteyeceğimi belirttim. Emre'yle de transfer öncesi konuştum. İlk olarak 'Formayı ben vermiyorum, sen alıyorsun. Alt lig diyip garanti oynayacağım düşüncesine girme. Mücadeleye girip formayı alman lazım. Altınordu'da yaptıklarım ortada. Gençlerle çalışmayı seviyorum" minvalinde ifadeler kullandım. 1.5 saat sonra Ahmet Bulut beni aradı, transferi istediklerini ve Emre'yi çok etkilediğimi söyledi. Transfer böyle gerçekleşti" dedi.

Transfer sonrası Emre Demir itirafı Beni aradı

Emre Demir'in yeteneklerinden bahseden Hüseyin Eroğlu, "Bugün idmana çıktı. Emre Demir çok yetenekli. Bize çok katkı sağlayacak bir oyuncu. Samsunspor'un şampiyonluğunda önemli rol oynayıp, Fenerbahçe'ye güçlü bir şekilde göndereceğiz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

EROĞLU'NDAN HASAN ALİ KALDIRIM VE BARIŞ ALICI AÇIKLAMASI

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Gençlerbirliği'nden 195 bin euro karşılığında transfer edilen Barış Alıcı hakkında da konuştu. Barış Alıcı'nın Fenerbahçe'ye transfer olduğu süreci anlatan Hüseyin Eroğlu, "Barış Alıcı'yla Altınordu'da çalıştım, Fenerbahçe'ye gönderdim. Ona nasıl yaklaşacağımı çok iyi biliyorum. Yeniden onu üst seviyeye çıkaracağımı düşünüyorum. Onun da bize faydası olacaktır" dedi.

Hasan Ali Kaldırım'la görüşmelerde bulunduklarını belirten Hüseyin Eroğlu, "İyi bir kadromuz var. Şampiyonluk yolunda alternatif yaratmamız gerekiyordu. Transferlerle bunu gerçekleştiriyoruz. Sol bek için Hasan Ali Kaldırım'la görüştüğümüz doğru. Muhtemelen bugün ya da yarın belli olur" ifadelerini kullandı.

Yazarlar