Fenerbahçe Fenerbahçe Emre Demir'i açıkladı! Sözleşmede özel madde

Fenerbahçe Emre Demir'i açıkladı! Sözleşmede özel madde

31.01.2023 - 21:38 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Barcelona'da umduğunu bulamayan 19 yaşındaki genç yeteneği renklerine bağladı. Emre Demir'in sözleşmesindeki özel madde belli oldu.

Fenerbahçe Emre Demiri açıkladı Sözleşmede özel madde

Fenerbahçe'de kadroya takviye çalışmaları devam ediyor. Sarı-lacivertliler, Jayden Oosterwolde transferinin ardından Emre Demir'i de kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon Kayserispor'dan Barcelona B takımına transfer olan 19 yaşındaki oyuncu, İspanyol ekibiyle sözleşmesini feshetmişti. Genç orta sahayı taşıyan uçak dün 17.45 sıralarında İstanbul Havalimanı'na indi.

FENERBAHÇE RESMEN AÇIKLADI
Fenerbahçe Kulübü, Emre Demir'in bonservissiz transfer olduğunu ve 4,5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Emre bedelsiz olarak transfer olurken Barcelona'nın oyuncunun bir sonraki satışından yüzde 20 pay hakkı bulunuyor.

EMRE: ÇOK HEYECANLIYIM
Fenerbahçe forması giyecek olmanın kendisini çok heyecanlandırdığını dile getiren Emre Demir, “Çok heyecanlıyım, çünkü buraya geldiğim için çok mutluyum. Menajerim Ahmet Bulut bana ‘Fenerbahçe kulübü seni istiyor’ diye söylediğinde çok heyecanlandım, olması için de kendisiyle konuştum. Burada olduğum için çok mutluyum, çok heyecanlıyım. Bir an önce taraftarımızın önüne çıkmak ve çubuklu formayı giymek istiyorum. Taraftarlarımızdan çok fazla destek mesajı geldi. Herkese teşekkür ederim. İnşallah şampiyonluğun bu sene geleceğine inanıyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.

Haberin Devamı

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imzada hazır bulunan Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, genç oyuncunun Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili, “Bizi mutlu eden bir transfer. Türk oyuncu merkezli takım kurma hevesimiz hiç bitmiyor. Hem yaş olarak, hem de yetenek olarak tartışılacak bir profil değil. Daha önce de kadromuza katmak için refleksimiz olmuştu. Kendisi Avrupa’ya gitmişti. Kaderimizde varmış, onun da kaderinde Fenerbahçe varmış. Geleceğe çok büyük bir yatırım olarak görüyoruz. Kendisine de Fenerbahçe ve milli takım forması altında üstün başarılar diliyorum.” dedi.

BARCELONA'DA 2 MAÇA ÇIKABİLDİ
Sezon başında Kayserispor'dan 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında dünya devi Barcelona'ya transfer olan Emre, Katalan ekibinde umduğunu bulamadı. 9 yaşındaki futbolcu, A takıma yükselemezken, Barcelona B takımında da sadece 2 maçta toplam 24 dakika görev yaptı.

SÜPER LİG TARİHİNİN EN GENÇ GOLCÜSÜ
Kuvayi Milliyespor'dan henüz 8 yaşındayken Kayserispor altyapısında transfer edilen Emre, 2019 yılında A takım kadrosuna dahil edilmiş, 15 yıl, 9 ay ve 25 günlükken attığı golle de Süper Lig'in en genç golcüsü olarak tarihe geçmişti.

Haberin Devamı