Galatasaray Transferde Rafa Silva için Galatasaray itirafı: Şaşırtmadı

Transferde Rafa Silva için Galatasaray itirafı: Şaşırtmadı

26.03.2024 - 08:04 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Rafa Silva için Portekiz'den gündem olacak açıklamalar geldi. Yıldız isim bu sezon 44 maçta 18 gol, 14 asistlik performans yakaladı

Transferde Rafa Silva için Galatasaray itirafı: Şaşırtmadı

Rafa Silva'nın Braga'daki eski teknik direktörü Jorge Paixao, olası Galatasaray transferini Portekiz basınına değerlendirdi.

Haberin Devamı

44 MAÇTA 18 GOL 14 ASİST
Benfica ile sözleşmesinin sonuna gelen Rafa Silva, bu sezon çıktığı 44 maçta 18 gol, 14 asistlik performans yakaladı. Silva'nın Galatasaray da dahil birçok takımdan teklif aldığı öne sürülüyor.

GALATASARAY'IN TEKLİFİ ŞAŞIRTMADI
Record'a konuşan Paixao şu ifadeleri kullandı: Bence ülkemizin en iyi futbolcularından biri ve pozisyonunun en iyilerinden biri olarak bu teklifler beni şaşırtmıyor. Galatasaray, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri ve önemli bir Avrupa kulübü. Şampiyonlar Ligi'nde düzenli olarak yer alıyor.

Transferde Rafa Silva için Galatasaray itirafı: Şaşırtmadı

ARABİSTAN YERİNE AVRUPA'DA OYNAYACAK
Eğer transfer olumlu sonuçlanırsa büyük bir sözleşme imzalayacak ve Suudi Arabistan Ligi yerine Avrupa'da yoluna devam edecek.

Haberin Devamı

GALATASARAY BÜYÜK KULÜP
Dünyanın en büyük turnuvası olan Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Rafa Silva oraya adapte olmakta zorlanmaz çünkü büyük bir kulübe ve İstanbul gibi büyük bir şehre gidecek."