Skorer Tribünlerde eldiven şov

Tribünlerde eldiven şov

24.02.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tribünlerde yaptıkları şovlarla sık sık dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş taraftarı dün yine geceye damgasını vurdu

Tribünlerde eldiven şov

Siyah - beyazlı taraftarlar maç başlar başlamaz önceden dağıtılan eldivenleri giyerek müthiş bir görsel şov yaptılar. Tüm stadın katıldığı görsel şov ayakta alkışlandı. Öte yandan yaklaşık 100 Braga taraftarı karşılaşmayı kendilerine ayrılan tribünden seyretti.

Haberin Devamı

‘Mekanın cennet olsun’
Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanlarından Haluk Ulusoy’un dün vefat eden babası Saffet Ulusoy için Beşiktaş kapalı tribününde bir taziye pankartı açıldı. Siyah-beyazlı taraftarın açtığı pankartta, “Mekanın Cennet Olsun Saffet Ulusoy” yazısı yer aldı.

Gözlemci Collina
Hakemlik yaptığı dönemlerde dünyanın en iyi hakemlerinden biri olan Pierluigi Collina, dünkü maçta hakem gözlemcisi olarak görev aldı. İtalyanların dünya hakemliğindeki en büyük gururlarından biri olan Collina, karşılaşmayı protokol tribünündeki yerinden takip etti.

Braga’ya yemek
Beşiktaş Yönetimi, Braga takımının yöneticilerine ve UEFA ekibine yemek verdi. Vogue Restoran’da gerçekleştirilen davete, maçın UEFA Delegesi Patrick Wattebled ve Braga Kulübü Dernek Başkanı Jose Mendes öncülüğündeki heyetler katılırken, siyah-beyazlı kulübün yönetiminden Genel Sekreter Fahrettin Curoğlu, hukuk işlerinden sorumlu üye Ahmet Akpınar ile genel müdür Murat Ülgen ev sahipliği yaptı.

Haberin Devamı

Sağnak vefat etti
Türk futbolunun efsane isimlerinden, Beşiktaş’ın unutulmaz futbolcuları arasında yer alan Faruk Sağnak (88) (Keçi Faruk) dün gece hayatını kaybetti. 1944 ile 1956 yılları arasında, tüm kadrolarda eksiksiz görev yapan Sağnak, defans, orta saha ve hücum hattının sol kanatlarında tüm mevkiilerde aynı başarıyı göstererek oynadı. Kelimenin tam anlamıyla bir “joker” oyuncusuydu. Futbolu bıraktıktan sonra Beşiktaş Yönetim Kurulu üyeliklerinde de bulunan milli futbolcunun cenazesinin ne zaman kaldırılacağı ailesi tarafından daha sonra açıklanacak.

Mendes açık ara 1.
Futbol piyasasının nabzını ölçen Football Finance tarafından yapılan en değerli menajerler araştırmasında birinci sırayı ünlü Portekizli menajer Jorge Mendes’in şirketi Gestifute aldı. Futbol dünyasının önemli isimleri Cristiano Ronaldo, Jose Mourinho, Radamel Falcao’ya yön veren Mendes, Beşiktaş’ın Portekizlileri Ricardo Quaresma, Hugo Almeida, Manuel Fernandes ve Simao Sabrosa’nın da temsil haklarını elinde bulunduruyor. 83 futbolcusuyla 536 milyon euro değer biçilen ünlü menajerin şirketini, 274 milyon euro değerinde 209 oyuncu ile İngiliz Stellar Football takip ediyor.




Yazarlar