Skorer A Milli maç ne zaman? Türkiye Portekiz maçı saat kaçta, hangi kanalda?

A Milli maç ne zaman? Türkiye Portekiz maçı saat kaçta, hangi kanalda?

23.03.2022 - 10:54 | Son Güncellenme:

A Milli Takım zorlu bir randevuya çıkıyor. Rakip Portekiz... Dünya Kupası'na adını yazdırmak isteyen Türkiye bu karşılaşmadan galip ayrılmanın peşinde... Peki, Türkiye Portekiz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

A Milli maç ne zaman Türkiye Portekiz maçı saat kaçta, hangi kanalda

Dünya Kupası elemeleri play-off yarı final maçında Türkiye deplasmanda Portekiz'in konuğu oluyor. Tüm Türkiye tek yürek olup bu kritik maçı izleyecek. Şimdi sık sık "Milli maç ne zaman? Türkiye Portekiz maçı ne zaman, hangi kanalda?" sorusu geliyor.

Haberin Devamı

TÜRKİYE PORTEKİZ MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Portekiz - Türkiye maçı 24 Mart Perşembe günü saat 22.45'te başlayacak. Müsabaka TRT 1'den naklen yayınlanacak.

PORTEKİZ'İ DEVİRİRSEK RAKİP İTALYA-KUZEY MAKEDONYA MAÇININ GALİBİ

TFF Yönetim Kurulu, A Milli Takım'ın Portekiz’i eleyip Play-Off finaline kalması halinde İtalya-Kuzey Makedonya maçının galibiyle Türkiye’de yapacağı karşılaşmanın Konya’da oynanmasını kararlaştırdı. Konya Büyükşehir Stadyumu’nda 29 Mart 2022 tarihinde oynanacak karşılaşma saat 21.45’te başlayacak.

Öte yandan, A Milli Takım'ın Portekiz müsabakasının ardından turnuvaya veda etmesi halinde, İtalya-Kuzey Makedonya eşleşmesinin mağlubu ile Mart 2022’deki milli maç takvimi içerisinde Türkiye’de özel bir maç yapacak. Bu karşılaşma ile ilgili detaylar daha sonra duyurulacak.