Fenerbahçe Vedat Muriqi anlaşmaya 'Evet' dedi! 2.2 milyon euro maaş

Vedat Muriqi anlaşmaya 'Evet' dedi! 2.2 milyon euro maaş

06.07.2022 - 16:07 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Fenerbahçe ve Hull City'nin transfer gündeminde yer alan Vedat Muriqi Mallorca'dan ayrıldı. Kosovalı golcü yıllık 2.2 milyon euroluk anlaşmaya 'Evet' dedi

Vedat Muriqi anlaşmaya Evet dedi 2.2 milyon euro maaş

Süper Lig devleri Galatasaray, Fenerbahçe ve İngiltere'de Hull City'nin gündeminde bulunan Vedat Muriqi'nin yeni adresi netleşti. Kosovalı golcü yıllık 2.2 milyon euroluk anlaşmaya 'Evet' dedi

Haberin Devamı

LAZIO SATMAYA SICAK BAKIYOR
Piyasa değeri 7 milyon euro olarak gösterilen Vedat Muriqi'nin Lazio ile sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor. İtalyan ekibi, teknik direktör Maurizio Sarri'nin planları arasında yer almayan Muriqi'yi kesin olarak takımdan göndermek istiyor.

Vedat Muriqi'nin adı transferde Türkiye'den Galatasaray, Fenerbahçe ve İngiltere'den Hull City ile anılıyordu.

ACUN ILICALI'DAN FORVET AÇIKLAMASI
Forvet konusunda risk almak istemediklerini ve yıldız bir oyuncuyu transfer ederek hücum bölgesini güçlendireceklerini belirten Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, golcü tercihiyle ilgili yaptığı açıklamada, "İki forvetimiz olacak, biri çok yüksek seviyede olacak ama şimdilik söyleyebileceğim tek şey bu. Biraz zamana ihtiyacımız var çünkü takımımız için en iyisini arıyoruz. Diğer pozisyonlarda risk almak daha kolay ama forvet pozisyonunda risk almak istemem. Gol atma tecrübesine ve yeteneğine sahip bir forvet alacağım. Çok iyi bir forvete sahip olacağımızı söyleyebilirim" sözleriyle tanınmış bir ismi kadroya katabileceklerini sinyalini vermişti.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE İLE ANILIYORDU
Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Hull City'nin Fenerbahçe ile de anılan Vedat Muriqi'ye talip olduğu iddia edilmişti. Hull Daily Mail'de daha önce çıkan habere göre; Kosovalı golcü Vedat Muriqi için hamle yapacağı yazılmıştı

Vedat Muriqi anlaşmaya Evet dedi 2.2 milyon euro maaş

MURİQİ'DE MUTLU SON
Kosovalı golcünün yeni sezondaki adresi belli oldu. Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Skorer canlı yayınında Muriqi'nin anlaştığı takımın Club Brugge olduğunu söyledi.

10 MİLYON EURO BONSERVİSE BİTTİ
Ok "Kosovalı bir gazeteciden bilgi geldi. Vedat Muriqi, Club Brugge'a transfer oluyor. Bonservis bedeli olarak 10 milyon euro ve sonraki satıştan pay düşünülüyor. Maaşı da 2.2 milyon euro olacak." ifadelerini kullandı.

Transferin resmi olarak kısa sürede açıklanması bekleniyor.

LARIN'İ DE ALDILAR
Beşiktaş'tan ayrılan Cyle Larin'in adresi Club Brugge oldu. Kanadalı golcü Belçika ekibiyle sözleşme imzalayıp formayı giydi.

BEŞİKTAŞ'TAN 2.5 MİLYON EURO İSTEDİ
Hatırlanacağı üzere Cyle Larin, Beşiktaş'tan yıllık 2.5 milyon Euro istemişti. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ise bu rakama yanaşmamış ve futbolcu ile yollar ayrılmıştı.

Haberin Devamı

Vedat Muriqi anlaşmaya Evet dedi 2.2 milyon euro maaş

LARIN, BRUGGE'DE NE KADAR KAZANACAK?
Atiba Hutchinson'ın referansıyla Beşiktaş'a 2018'de gelen Larin'in Brugge'da alacağı maaş resmi olarak açıklanmadı. Ancak; iddialara göre futbolcu Belçika'daki vergi oranı sebebiyle yaklaşık 750-800 bin Euro civarında bir para alacak.

BEŞİKTAŞ'TAKİ PERFORMANSI
Beşiktaş, 27 yaşındaki futbolcuyu 2018'in ara transfer döneminde Orlando'dan 1.85 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katmıştı. İlk dönemde beklentilerin altında kalan Larin, Zulte Waregem'e 2019-2020 sezonunda kiralık olarak transfer oldu.

Beşiktaş'a geri dönmesinin ardından farklı bir performans ortaya koyan Kanadalı futbolcu, 2020-2021 sezonunda Sergen Yalçın ile kazanılan şampiyonluğun mimarlarından biri durumundaydı. Larin, geçen sezon ise çıktığı 38 maçta 8 kez fileleri havalandırdı.