Fenerbahçe Vincenzo Montella transfer listesini hazırladı! Fenerbahçe'den haber bekliyor

Vincenzo Montella transfer listesini hazırladı! Fenerbahçe'den haber bekliyor

16.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de Vincenzo Montella ile anlaşma sağlandı. Sarı-lacivertlilerden haber bekleyen İtalyan teknik direktörün bu doğrultuda transfer listesini hazırladığı iddia edildi. Vincenzo Montella'nın transfer listesindeki 3 yıldız ortaya çıktı.

Vincenzo Montella transfer listesini hazırladı Fenerbahçeden haber bekliyor

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu kaçıran, Türkiye Kupası'ndan ise mutlu bir şekilde ayrılan Fenerbahçe'de Jorge Jesus dönemi sona erdi. Sarı-lacivertliler, Portekizli teknik direktörün ayrılığı sonrası yeni adaylar için çalışmalarını hızlandırdı.

Haberin Devamı

Abdullah Avcı, Mircea Lucescu, Andrea Pirlo, Sergen Yalçın ve Vincenzo Montella ile anılan Fenerbahçe kurmaylarının, son olarak Adana Demirspor'u çalıştıran İtalyan teknik direktörle anlaştığı iddia edilmişti. Vincenzo Montella ile anlaşma sağlayan sarı-lacivertlilerin kararı resmen açıklaması beklenirken, Vincenzo Montella'nın da boş durmadığı ortaya çıktı.

Sarı-lacivertlilerin anlaşmaya vardığı tecrübeli çalıştırıcının, 3 yıldızı transfer listesine dahil ettiği kaydedildi. İşte flaş gelişmenin ayrıntıları...

RYAN KENT'TEN 4 YILLIK İMZA

Fenerbahçe'de gelecek sezon adına ilk hamle Ryan Kent oldu. Sarı-lacivertliler, Rangers'tan ayrılan ve bonservisini elinde bulunduran İngiliz futbolcuyla 4 yıllık anlaşma sağladı. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Haberin Devamı

"Kulübümüz, Glasgow Rangers ile sözleşmesi sona eren Ryan Kent ile 4 yıllığına anlaşmaya varmıştır. Resmi sözleşme oyuncumuzun sezon başı kampı için ülkemize geldiğinde yapılacak sağlık kontrollerinin ardından imzalanacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

Vincenzo Montella transfer listesini hazırladı Fenerbahçeden haber bekliyor

İRFAN CAN EĞRİBAYAT'IN BONSERVİSİ ALINDI

Sarı-lacivertlilerde kiralık olarak forma giyen İrfan Can Eğribayat'ın da bonservisi alındı. Süper Lig devi, Göztepe'den kiralanan 24 yaşındaki kalecinin sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonu maddesini kullandı.

Fenerbahçe'nin 500 bin euroya kiraladığı İrfan Can Eğribayat için Göztepe'ye 1 milyon 200 bin euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi. Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, geçtiğimiz yıl Göztepe A.Ş'den kiraladığı ve başarılı performansı ile dikkat çeken kalecimiz İrfan Can Eğribayat'ın satın alma opsiyonunu kullanmıştır. 2027 yılına dek sözleşme imzaladığımız oyuncumuza çubuklu formamız altında nice zaferler diliyoruz" denildi.

Vincenzo Montella transfer listesini hazırladı Fenerbahçeden haber bekliyor

BRUMA, BRAGA'DA KALDI

Fenerbahçe'nin ara transfer ve tescil döneminde Portekiz ekibi Braga'ya kiraladığı Armindo Bruma, takımdan kesin olarak ayrıldı. Braga, Bruma'nın transferi için Fenerbahçe'ye 6 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Portekiz temsilcisi, Armindo Bruma ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Bruma için Fenerbahçe'nin yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Haberin Devamı

"Profesyonel futbolcumuz Armindo (Bruma) Tué Na Bangna'nın Portekiz Kulübü SC Braga'ya, 6.500.000 Avro bedelle transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır."

Vincenzo Montella transfer listesini hazırladı Fenerbahçeden haber bekliyor

MONTELLA'NIN LİSTESİ ORTAYA ÇIKTI

Fenerbahçe'nin teknik direktörlük görevi için anlaşma sağladığı Vincenzo Montella'nın transfer listesini İtalyan basını duyurdu. İtalyan basınından Calciomercato, Vincenzo Montella'nın transfer listesindeki 3 oyuncuyu duyurdu.

48 yaşındaki teknik direktörün listesindeki ilk ismin Edin Dzeko olduğu belirtildi. 37 yaşındaki forvetin transferini Vincenzo Montella'nın çok istediği ifade edildi.

Vincenzo Montella'nın listesindeki diğer adayın Juan Cuadrado olduğu kaydedildi. Juventus ile sözleşmesi biten 35 yaşındaki kanat oyuncusunu, Vincenzo Montella'nın gelecek sezon kadrosunda görmek istediği aktarıldı.

Vincenzo Montella transfer listesini hazırladı Fenerbahçeden haber bekliyor

Vincenzo Montella'nın transfer listesindeki üçüncü oyuncunun Bologna'dan Riccardo Orsolini olduğu belirtildi. Fenerbahçe'nin Riccardo Orsolini için temaslarının olduğu geçtiğimiz günlerde İtalyan basınına yansımıştı. Tecrübeli oyuncu için aynı zamanda Fiorentina ve Napoli'nin de devreye girdiği aktarılmıştı.

Haberin Devamı

Yazarlar