Fenerbahçe Volkan çok memnun!

Volkan çok memnun!

05.03.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

F.Bahçe’nin kaptanı, devre arası yapılan transferin tam isabet olduğunu vurgularken, özellikle savunma hattına gelen Sadık ve Serdar Aziz’in takıma önemli katkıda bulunduğuna dikkat çekti.

Volkan çok memnun

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin kaptanı Volkan Demirel, takımının devre arasında yaptığı transferlerin başarılı olduğuna dikkat çekti. Sarı-lacivertlilerin deneyimli kalecisi, özellikle savunma hattına gelen Sadık Çiftpınar ve Serdar Aziz’in önemli olduğuna vurgu yaptı.

Sarı-lacivertlilerin sembolleşen isimlerinden olan Volkan’ın, Sadık ile Serdar takviyelerinin devre arasının en iyi takviyeleri olduğunu aktarıp, “Sadık çok iyi futbolcu. Defansta çok iyi, her zaman mücadele ediyor. Takıma katkısı çok oldu. Serdar da çok iyi. İkisi de takıma çok iyi katkı yaptı. Sezonun en iyi transferleri. Takıma hemen uyum sağladılar. Arkadaşlıkları iyi, takım ortamına katkıları iyi. Serdar ve Sadık’ın gelişi ile Skrtel’in de takımda oluşu savunmayı güçlendirdi. Özellikle gelecek sezon bu takım için çok daha iyi olacak. Şampiyonluğa oynayacak takıma çok güçlü katkı verecekler” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Sadık Çiftpınar’ın hem takım arkadaşlığı hem de performans anlamında hemen uyum sağladığını da anımsatan tecrübeli kaptanın, “Arkadaşlığı da futbolculuğu da çok iyi. Çok istekli, çok yardımcı. Serdar da öyle, ikisi de öyle. Her ikisi de milli takımın savunma hattında oynayacak futbolcular” yorumunu yaptığı kaydedildi.

Çok güveniyor

Hem Beşiktaş hem de Çaykur Rizespor maçlarında da Sadık ile Serdar’ın skora katkı vermesine çok mutlu olduğunu da aktaran Volkan Demirel, takımın kademe kademe ilerlediğini, bilhassa gelecek sezonun takımının kurulduğunu dile getirdi.

Ersun Yanal’ın da Sadık Çiftpınar ve Serdar Aziz’in performansına çok güvenip, inandığını vurguladı.