Trabzonspor Wilyan Rocha'ya Trabzonspor kancası

Wilyan Rocha'ya Trabzonspor kancası

09.01.2024 - 09:59 | Son Güncellenme:

Stoper bölgesinde sıkıntı yaşayan Trabzonspor’da transfer için düğmeye basıldı. Karadeniz ekibi, performansıyla dikkat çeken Brezilyalı futbolcuyu listesine aldı.

Wilyan Rochaya Trabzonspor kancası

 

11 Ocak’ta başlayacak ara transfer dönemi öncesi Trabzonspor’da sıcak gelişmeler var... Başkan Ertuğrul Doğan ile teknik direktör Abdullah Avcı’nın toplantısında takviye yapılacak bölgeler kararlaştırılırken, izleme ekibinin de raporuyla geniş bir liste oluşturuldu. Ancak somut adımların atılması için öncelikle kontenjanda yer açılması gerekiyor.

Haberin Devamı

WİLYAN ROCHA’YA FIRTINA TAKİBİ

Stoper bölgesinde sıkıntı yaşayan Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, Batista Mendy’yi burada kullanmak zorunda kalmıştı. Denswil’in da sakatlığı sonrası savunmanın göbeğinde Baniya - Benkovic ikilisi görevlendirilirken, buraya lider özellikli isim alınması planlanıyor. Karadeniz ekibinin takip ettiği oyunculardan biri; Wilyan Rocha...

CSKA Moskova forması giyen 27 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun Rus kulübüyle 1.5 yıllık kontratı var. Trabzonspor, kulübünün bonservis talebine göre bu transferde harekete geçecek. 1.91 boyundaki Rocha bu sezon 22 karşılaşmada forma giydi.

Yazarlar