Galatasaray Yeni transferi mercek altına aldı: Galatasaray'ın Selçuk İnan'ı olur

Yeni transferi mercek altına aldı: Galatasaray'ın Selçuk İnan'ı olur

10.09.2023 - 10:10 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın geleceğe yatırım olarak transfer ederek Ümraniyespor'a kiralık olarak verdiği Siraçhan Nas'ı eski hocası Bayram Toysal değerlendirdi.

Yeni transferi mercek altına aldı: Galatasarayın Selçuk İnanı olur

Galatasaray yönetimi transfer sezonunda dünyaca ünlü yıldız isimleri kadrosuna kattı. Ancak bir transferi var ki dikkatleri çekti: Siraçhan Nas... TFF 2.Lig ekibi Ankaraspor'da yıldızını parlatan 21 yaşındaki orta sahayı sarı-kırmızılı kulüp büyük umutlarla transfer etti. 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Ümraniyespor'a kiralandı.

Haberin Devamı

Yeni transferi mercek altına aldı: Galatasarayın Selçuk İnanı olur

'Önemli hizmetler edecektir'

Radyospor’da canlı yayın konuğu olan Ankaraspor Teknik Direktörü Bayram Toysal, eski öğrencisi hakkında konuştu. Toysal, “Galatasaray geleceğe yönelik önemli bir hamle yaptı. İlhami Siraçhan Nas önümüzdeki yıllarda hem Galatasaray’a hem de ülke futboluna önemli hizmetler edecektir” dedi.

 

Yeni transferi mercek altına aldı: Galatasarayın Selçuk İnanı olur

'3. bölgede çok sakin'

Toysal, “Siraçhan yetenek olarak çok farklı bir oyuncu. Fiziği de çok iyi. 8 numara pozisyonunda görev alıp dikine oynayan bir oyuncu. Siraçhan’ı Selçuk İnan gibi düşünebiliriz. 3. bölgede çok sakin. Gol atma özelliği de çok iyi. Siraçhan’ın Galatasaray’da çok ciddi fark yaratacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Yazarlar