Trabzonspor Yoğun mesai

Yoğun mesai

16.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’da bütün camia 5-6 Aralık’ta yapılacak kongreye odaklandı. Celil Hekimoğlu, İbrahim Hacıosmanoğlu ve Muharrem Usta’nın şehirde görüşmelerini sıklaştırdıkları aktarıldı.

Yoğun mesai

Sportif ve idari yönden sıkıntılı bir süreç geçiren Trabzonspor’da kongre çalışmaları bekleniyor. 5-6 Aralık tarihlerinde yapılacak başkanlık seçimi için aday olan Celil Hekimoğlu ve adaylıklarını koyması beklenen isimler, yoğun bir görüşme trafiğiyle pozisyonlarını netleştirmeye çalışıyor.

Haberin Devamı

Trabzonspor’da adaylığını açıklayan ilk isim olan işadamı Celil Hekimoğlu, son bir yıldır sürdürdüğü temaslarını kongreye sayılı günler kala iyice sıklaştırdı.

Başkan adayı olması muhtemel Sebahattin Çakıroğlu’nu listesine alan Hekimoğlu, Mayıs 2013’deki kongrede başkanlık için yarışan Metin Atasoy ve Hakan Kulaçoğlu ile yemekte bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

Adaylık kararı

İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da Trabzon’da çeşitli temaslar yürüttüğü vurgulandı. Hacıosmanoğlu’nun yakın çevresine, yeniden aday olacağını söylediği, ancak bu kararı açıklamayı önümüzdeki haftanın sonuna bırakabileceği ifade edildi. Muharrem Usta’nın da birkaç gün içinde Trabzon’a gelerek temaslarda bulunacağı vurgulandı.