Galatasaray Zaniolo cephesinden transfer açıklaması! 'Galatasaray'a sorun'

Zaniolo cephesinden transfer açıklaması! 'Galatasaray'a sorun'

19.06.2023 - 12:58 | Son Güncellenme:

Bu sezon Galatasaray'ın en gözde transferlerinden biri olan ve Sarı Kırmızılı ekipte yeniden kendisini bulan Zaniolo için her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Genç İtalyan yıldızın transferine ilişkin son durum belli oldu. Zaniolo'nun babası transfere dair açıklamalarda bulundu.

Zaniolo cephesinden transfer açıklaması Galatasaraya sorun

Süper Lig'de 23. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray'da aynı zamanda kadroya katılan yıldız isimler dikkat çekmişti. Dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna katan Sarı Kırmızılılar, ara transfer döneminde bombayı patlattı ve Zaniolo'yu kadrosuna katmıştı.

Haberin Devamı

TRANSFERİ DAMGA VURDU

Roma'da düşüşe geçen performansını yeniden arttıran ve Galatasaray'daki başarılı görüntüsü ile yeniden milli takıma kadar yükselen başarılı futbolcu şimdilerde transferin de gözdesi durumunda. Sarı Kırmızılı ekipte yeniden kendisini bulan Zaniolo için her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor.

Nicolo Zaniolo, Roma'dan Galatasaray'a 15 milyon euro bedelle transfer oldu. Sarı-kırmızılılar, genç oyuncunun bir sonraki satışından Roma'ya yüzde 20 pay verileceğini Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Nicolo Zaniolo, Galatasaray ile 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşme imzaladı.

Zaniolo cephesinden transfer açıklaması Galatasaraya sorun

OKAN BURUK KALMASINI İSTİYOR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sky Sport'ta yayınlanan "Calciomercato l'Originale" adlı programda Nicolo Zaniolo'nun geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Okan Buruk, Zaniolo performansıyla ilgili olarak "Derbide Fenerbahçe'ye karşı iyi oynadı ve iki gol attı. İlk zamanlarında oynamadı ama çok çalıştı ve gelecek sezon için hazır" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Buruk, İtalyan oyuncunun Galatasaray'da kalıp kalmayacağı hakkında ise "Umarım kalır ama bilemiyorum" diye konuştu.

Zaniolo cephesinden transfer açıklaması Galatasaraya sorun

KISA SÜREDE YÜKSEK PERFORMANS GÖSTERDİ

Nicolo Zaniolo, Galatasaray forması ile bu sezon toplam 11 resmi karşılaşmada forma giydi. İtalyan futbolcu söz konusu maçlarda 5 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, 1 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

BABASI BİZZAT AÇIKLADI

Nicolo Zaniolo'nın babası Igor Zaniolo, FANATİK'ten Yakup Çınar'a konuştu. Oğlunun Juventus‘a transfer olacağı yönünde çıkan haberleri yalanlayan Igor Zaniolo, 'Galatasaray’da kalacak mısınız?' sorusuna 'Bunu Galatasaray’a sormalısınız' diye cevap verdi.

Zaniolo cephesinden transfer açıklaması Galatasaraya sorun