Gündem Son dakika... İstanbul'da sağanak yağış!

Son dakika... İstanbul'da sağanak yağış!

24.05.2019 - 06:29 | Son Güncellenme:

İstanbul'da beklenen şiddetli sağanak yağış, sabahın ilk saatlerinde başladı. Şimşekler gökyüzünü aydınlatırken, yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Şiddetli yağışın gün boyu etkili olması bekleniyor.

Son dakika... İstanbulda sağanak yağış

İstanbul'da beklenen gök gürültülü sağanak yağış etkili olmaya başladı. Alınan bilgiye göre, özellikle Boğaz bölgesinde bulunan Üsküdar, Kadıköy, Beşiktaş, Sarıyer ve Beykoz ilçelerinde şiddetli görülen yağış nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu.

Haberin Devamı

Son dakika... İstanbulda sağanak yağış

Sabahın erken saatlerinde işe gitmek için evlerinden çıkan İstanbullular, ıslanmamak için otobüs duraklarına ve metro istasyonlarının girişlerine sığındı. Bu arada, Ümraniye Dudullu Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir hurdalığa yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alınarak söndürüldü. Kent genelinde yoğun yağış etkisini sürdürüyor.

Son dakika... İstanbulda sağanak yağış

Yağış öncesi yaşanan yoğun şimşek fırtınası, özellikle Fatih'te tarihi yarımada üzerinde güzel manzaralar oluşturdu.

Son dakika... İstanbulda sağanak yağış

SERVİS MİNİBÜSÜ ALT GEÇİTTE MAHSUR KALDI

Öte yandan İstanbul'da Pendik Kemalpaşa caddesi Aydınlı geçidinde içinde 6 kişinin bulunduğu bir servis minibüsü sağanak yağış nedeniyle mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri alt geçide dolan suyu tahliye etti. Mahsur kalan minibüs kurtarıldı.

Haberin Devamı

"ARABANIN YARISINA KADAR SU DOLDU"

Minibüste mahsur kalan yolculardan biri, "Alt geçitte su vardı. Geçeriz dedik. Geçerken su çoğaldı. Arabanın içine de su dolmaya başladı. Araba kaldı. Arabanın yarısına kadar su doldu" dedi.

Son dakika... İstanbulda sağanak yağış