Gündem Son dakika... İstanbullular dikkat! Etkili oluyor

Son dakika... İstanbullular dikkat! Etkili oluyor

31.01.2019 - 16:00 | Son Güncellenme:

İstanbul için günler öncesinden yapılan uyarının ardından akşam saatlerinde Anadolu yakasında yağmur etkili olmaya başladı.

Son dakika... İstanbullular dikkat Etkili oluyor

İstanbul Anadolu yakasında akşam saatlerin başlayan yağmur nedeniyle özellikle E-5 karayolunda araç trafiği oluştu. Vatandaşların bazılarının yağmura hazırlıksız yakalandığı görülürken, hava tahminlerini takip edenlerin tedbirli oldukları görüldü. Yağışın gece ve yarın sabah saatlerinde etkili olması bekleniyor. Yetkililer vatandaşları sağanak yağış nedeniyle meydana gelebilecek muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Haberin Devamı

SİLİVRİ'DE LODOS ETKİLİ OLUYOR

Öte yandan Silivri'de öğlen saatlerinde başlayan lodos hayatı olumsuz etkiledi. Denizde 3 metreyi bulan dalgalar oluştu. Sahil kenarında yer alan kaldırımda yer yer göçükler oluşurken, kaldırım taşları söküldü. Sahil kenarında seyyar satıcılık yapanlar ile sahilde yürüyenler zor anlar yaşadı.


YARINA DİKKAT!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, yarın ülke geneli parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun doğusu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Sivas ve Yozgat çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Yazarlar