Gündem Songül’ün hayatı dram dolu

Songül’ün hayatı dram dolu

09.12.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Adana’da vahşice öldürülen Songül Erçil’in 2 nikâhsız birliktelikten 4 çocuk sahibi olduğu, ilişkilerinin uyuşturucu nedeniyle sona erdiği ortaya çıktı...

Songül’ün hayatı dram dolu

Adana’da korkunç cinayete kurban giden 27 yaşındaki Songül Erçil’in dram dolu bir hayat yaşadığı ortaya çıktı. Almanya’nın başkenti Berlin’de gurbetçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Songül Erçil, babasının ölümünün ardından 17 yaşındayken teyzesinin oğlu Gazi B. ile evlenmek için Adana’ya kaçtı. Gazi B. ile nikâhsız yaşayan Erçil’in bu birliktelikten 3 kızı oldu.
Bağımlı oldu
Songül Erçil, bir süre sonra uyuşturucu kullanmaya başladı. Kardeşinin uyuşturucu batağına saplandığını duyan Oğuz Erçil, tedavi için kardeşini Almanya’ya götürdü. Fakat Songul Erçil, uyuşturucu kullanmayı bırakmadı ve 2009’da yeniden Adana’ya döndü. Adana’da Harun Doğan T. ile tanışarak onunla birlikte yaşamaya başladı. Erçil’in bu birlikteliğinden de bir oğlu oldu. Erçil’in bu birlikteliği de uyuşturucu nedeniyle sona erdi. Uyuşturucu parası bulabilmek için fuhuş yapmaya başladığı öne sürülen Erçil’in poliste çok sayıda suç kaydı var. Kimsesi kalmayan genç kadın, öldürüldüğü güne kadar pansiyonlarda yaşadı.
Ağabeyi geldi
Cinayeti duyarak kız kardeşi İlknur ile birlikte Almanya’dan gelen ağabeyi Oğuz Erçil, DNA testi için kan verdi. Erçil, polisteki ifadesinde “Kardeşim iki kez resmi nikâhsız evlilik yaptı, çocukları oldu. Birlikte olduğu kişiler uyuşturucu yüzünden kardeşimden ayrıldı. Kendisine zaman zaman para gönderiyordum. Kız kardeşimizi öldüren kişiye en ağır ceza verilmesini istiyoruz” dedi.
Mersin’de bulunan cesedin Songül Erçil’e ait olmadığı belirlenirken polis, Erçil’in cesedinin diğer parçalarını bulmak için, kentin çöplerinin döküldüğü alanda çalışmalarını sürdürüyor. l ADANA DHA, AA

Yazarlar