Gündem Söz dizisinden yeni fragman geldi! Oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu!

Söz dizisinden yeni fragman geldi! Oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu!

06.09.2017 - 12:18 | Son Güncellenme:

Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi Söz dizisinden yeni sezon 2. yeni fragman geldi. Herkesin büyük bir merakla beklediği Söz dizisi yeni bölümüyle yeni sezonda başlıyor. İzleyenleri ekrana kilitlemeyi başaran reyting kaygısı olmayan Söz dizisinin yayınlanacağı tarih ise belli oldu.

Söz dizisinden yeni fragman geldi Oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi ‘SÖZ’ Yeni Sezon Eylül'de star'da!

Haberin Devamı

‘SÖZ’ün tanıtım teaser'ında, vatanı için gözünü kırpmadan ölüme yürüyen ‘Özel Kuvvet Timi’, görevden uzaklaştırılmış olmasına rağmen, yurdun dört bir yanında meydana gelen terör eylemlerine kayıtsız kalamayıp verdikleri sözü yerine getirmek için harekete geçiyor.

Kıdemli üsteğmen ve tim komutanı Yavuz rolünü başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş canlandırdığı; vatanı için gözünü kırpmadan ölüme yürüyen bu özel timin diğer mensuplarını, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat canlandırıyor.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği, senaryosunu Ethem Özışık’ın yazdığı ve bir Özel Kuvvet Timi'nin hikayesinin anlatıldığı ‘SÖZ’, heyecan ve merakla beklenen yeni sezon bölümüyle 18 Eylül Pazartesi saat 20.00'de STAR'da..

Haberin Devamı

SÖZ DİZİSİ YENİ SEZON ÖZET

'SÖZ'lerini Tutmak İçin Harekete Geçiyorlar!

Yeni sezon bölümleriyle Eylül ayında Star TV ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ‘SÖZ’ dizisinin merakla beklenen 2. sezon ilk tanıtım teaser’ı dijital ortamda ve sosyal medyada büyük ilgi ve beğeni gördü. Kısa sürede Youtube’da en çok izlenenler arasında trend listesine giren ‘SÖZ’ün tanıtım teaser'ında, vatanı için gözünü kırpmadan ölüme yürüyen ‘Özel Kuvvet Timi’, görevden uzaklaştırılmış olmasına rağmen, yurdun dört bir yanında meydana gelen terör eylemlerine kayıtsız kalamayıp verdikleri sözü yerine getirmek için harekete geçiyor.

Kıdemli Üsteğmen ve Ttim Komutanı Yavuz rolünü başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş canlandırdığı; vatanı için gözünü kırpmadan ölüme yürüyen bu özel timin diğer mensuplarını, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat canlandırıyor.

SÖZ DİZİSİ KADROSUNA YENİ BİR İSİM DAHİL OLDU!

Usta oyuncu Cihan Ünal 'Söz'de!

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı ‘SÖZ’ dizisinin oyuncu kadrosuna usta oyuncu Cihan Ünal dahil oldu.

Söz dizisinden yeni fragman geldi Oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu

Nefesleri kesen hikayesi ve aksiyon dolu sahneleriyle Eylül ayında Star TV ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanan ‘SÖZ' için kamera karşına geçen Cihan Ünal, dizide sürpriz bir karaktere hayat verecek.

Haberin Devamı

Çıkarları uğruna küresel güçlerle işbirliği yapmaktan çekinmeyen terör örgütü lideri Çolak’ın en büyük destekçisi ve finansörü olan ‘Büyük Bey’ karakterine, Mehmet Özgür ve Cihan Ünal’dan hangisinin hayat vereceği şimdiden büyük merak konusu...

SÖZ DİZİSİ YENİ SEZON FRAGMAN 1

SÖZ DİZİSİ YENİ SEZON FRAGMAN 2