Oyun Dunyasi Super Mario Oyunlarındaki En Tuhaf Şey

Super Mario Oyunlarındaki En Tuhaf Şey

24.09.2014 - 22:39 | Son Güncellenme:

Super Mario Bros. oyunlarını renkli ve sevimli biliriz değil mi? Peki Super Mario Galaxy 2 oyununda çok garip bir Easter Egg olduğunu biliyor muydunuz?

Super Mario Oyunlarındaki En Tuhaf Şey

YouTube kanalı “Did You Know Gaming” bize her türlü oyunla ilgili ilginç bilgiler veriyor. Super Mario oyunlarındaki Easter Egg sürprizlerini anlattıkları videoda çok garip bir şeyden bahsediyorlar. Super Mario Galaxy 2 oyununu oynayanlar buna denk geldilerse tüyleri ürpermiştir, ona eminiz.

Haberin Devamı

Super Mario Galaxy 2 oyununun “Shiverburn Galaxy” bölümünde garip uzaylı benzeri figürler bulunduğunu biliyor muydunuz? Bu bölüm dev bir kanyonda geçiyor ve iki taraftaki duvarlar dekorun bir parçası, yani onlara erişip üzerlerine çıkamıyorsunuz. Duvarların bir yerinde dikkatli bakarsanız kanyonun tepesinden sizi gözleyen bazı tuhaf karakterleri görmeniz mümkün.

Bu büyük gözlü karanlık tipler, kanyondan geçerken durup farkeden herkesi önce bir ürkütüyor. Onlara ulaşmak veya vurmak da mümkün olmadığı için niye oyuna konulduklarını merak ediyorsunuz tabii. Bu ürkünç figürler Japon mitolojisindeki “Kodama” denilen minik orman yaratıklarını andırıyor. Normalde gözle görünmeyen bu yaratıklar dağlarda belli ağaçlarda yaşıyorlarmış ve bu ağaçları kesip onları yuvalarından etmek, kesen kişiye kötü şans getiriyormuş.

Haberin Devamı

Acaba Super Mario Galaxy 2 oyunundaki garip yaratıklar, ağaçları kesilip yuvasız kalmış birer Kodama mı? Bunu asla bilemeyeceğiz ama tüm Mario oyunları içindeki en ürkütücü Easter Egg olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Buradan videosunu izleyebilirsiniz.

Yazarlar