Gündem Survivor 2016'da elemesi için heyecan dorukta!

Survivor 2016'da elemesi için heyecan dorukta!

07.05.2016 - 10:02 | Son Güncellenme:

Survivor'da her hafta olduğu gibi yeni bir eleme heyecanı daha yaşanıyor. Merakla beklenen "Survivor 2016'da elemeye kimler kaldı?" sorusunun yanıtı belli oldu. Tüm dikkatleri üzerine çeken Survivor yarışmasında bu hafta Yunus, Ezgi ve Atakan eleme adayı olarak seçildi...

Survivor 2016da elemesi için heyecan dorukta

Survivor'ın birleşme partisi sonrası ilk elemesi 10 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek. Heyecanın dorukta olduğu Survivor‘da bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden takım yine ünlüler oldu. Geçen haftaki dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlüler takımından elemeye kalan iki yarışmacı Atakan ve Yunus Günçe olmuştu. Bu Pazar yayınlanan dokunulmazlık oyununu yine gönüllüler takımı kazandı ve bu hafta ünlüler takımından bir kişinin gideceği kesinleşti.

Haberin Devamı

Dokunulmazlık heyecanı, eleme adayının kim olacağı, kimin kimi yazacağı büyük merak konusuydu. Ünlüler takımının ada konseyinde 3. eleme adayı olarak Ezgi’nin adı çıktı. Yunus, Nagihan, Semih ve Yattara Ezgi’nin adını yazarken, Atakan ve Ezgi ise Nagihan’ın ismini yazdı. Pazartesi akşamı yayınlanacak bölümde konsey sırasında bu üç isim arasında sms oylaması yapılacak. Salı akşamı ise Yunus, Ezgi ve Atakan arasındaki sms sonuçları açıklanacak ve en az oyu alan isim adaya veda edecek.

SURVİVOR'DA BU HAFTA NELER OLDU?

Son üç oyunda Gönüllüler ödül oyunlarına iyi başlıyordu. Ancak 8 Mayıs 2016 Survivor dokunulmazlık oyununa Ünlüler takımı iyi başladı ve 3-0 öne geçti. Daha sonra Gönüllüler takımı da oyuna ağırlığını koydu ve skoru 6-6’ya kadar getirdi. Atakan ile İbrahim karşı karşıya geldi ve Atakan İbrahim’i mağlup ederek Ünlüler takımını dokunulmazlıkta 7-6 öne geçirdi. Ünlüler bu dokunulmazlığı almak istiyordu, çünkü geçtiğimiz haftaki dokunulmazlığı kaybetmişlerdi.

Haberin Devamı

7-6 geriye düşen Gönüllüler son etapta vitesi artırdı ve seri oyunlar almaya başladı. Önce Gizem Memiç, Ezgi’ye karşı oynadı ve kazanarak skoru 7-7 eşitlemeyi başladı. Daha sonra Survivor’ın başından beri iyi anlaşamayan Semih ve Efecan karşı karşıya geldi, Efecan atışta başarılı olunca Semih’i mağlup etti ve 8-7 öne geçirdi. . Ve sonra Serkay da Yattara’yı mağlup edince Ünlüler takımında film koptu. Son sayıyı da Damla Nagihan’a karşı aldı ve 10-7 oldu skor.

8 Mayıs Survivor’da dokunulmazlığı Gönüllüler takımı kazandı.

Survivor 2016da elemesi için heyecan dorukta

Atakan’la Nagihan arasında oyun sırasında da büyük gerginlik yaşandı. Nagihan, Yunus ve Semih ünlüler takımında Atakan ve Ezgi’ye karşı artık ayrı bir grup oldu. Bu durum ada konseyindeki elemeye de yansıdı. Semih, Nagihan ve Yunus eleme adayı olarak Atakan’ın ismini yazarken, Atakan ve Ezgi ise Nagihan’ı yazdı. Böylece ilk eleme adayı Atakan oldu. Survivor'ın dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler, bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Yattara'nın kararıyla ikinci eleme adayı Yunus oldu.

Haberin Devamı

Survivor 6 Mayıs 2016 ödül oyununu kim kazandı sorusu yanıt buldu. Son etapta Ünlülerden Atakan, Gönüllülerden Serkay ile karşı karşıya geldi. Serkay bu oyundaki başarısını son etapta da konuşturdu ve Atakan’ı mağlup etmeyi başardı. Gönüllüler 6 Mayıs ödül oyununu 10-7 kazanmayı başardı.

SURVİVOR'UN ELEME SİSTEMİ DEĞİŞTİ Mİ?

Survivor'ın geçtiğimiz haftaki bölümünde birleşme partisi gerçekleşmişti. Bu parti sonrası eleme ile ilgili bazı değişiklikler olacağı söyleniyordu. Yalnız bu konu ile ilgili açıklama yapılmamıştı. Survivor'un Panorama programına katılan Acun Ilıcalı, Survivor'un final tarihi ve eleme sistemi ile ilgili açıklama yaptı.

Acun'un eleme sistemi ve final ile ilgili açıklaması;

"Haftada iki yarışmacı elenecek. Kıbrıs'taki finale ise 4 yarışmacı yada 4 artı1 yarışmacı gidecek. Buna henüz karar vermedik"

"Daha önceden Kıbrıs'ta final oyunu oynatıyorduk. Ancak daha sonra bundan vazgeçtik. Son final oyunlarının Dominik'te olması hem olayın sıcaklığıyla yarışmaları hem de ortam açısından daha çekişmeli ve zevkli oluyor. 4 gün ara ver Kıbrıs'a git orada yeniden yarış bu heyecanlı olmuyor. Bu sene de final oyunlarını Dominik'te yapacağız. Kıbrıs'ta ise final oylaması olacak ve birinci belli olacak"

Haberin Devamı

Survivor 2016da elemesi için heyecan dorukta

SURVİVOR'DA KİMİN ELENECEĞİ NASIL BELLİ OLACAK?

Yeni eleme sistemine göre gelecek hafta takımlar arasında tekrar dokunulmazlık oyunu oynanılacaktır. Eğer bu oyunu da ünlüler kaybederse 1 aday daha belirlenecektir. Eğer gönüllüler kaybederse takım arasında iki eleme adayı belirlenecektir. Daha sonra tüm eleme adayları halk oylamasına çıkacaktır. Böylece elenen isim belli olacaktır.

SURVİVOR'DA ELEME TARİHİ NE ZAMAN?

Yapılan açıklamalara istinaden Survivor'ın ilk elemesi 10 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Survivor'da kimin eleneceği için tahminler devam etsede yine de bu konu ile ilgili net bir bilgi yer almıyor. Detayların netleşmesi için gözler bu akşam yayınlanacak olan Survivor bölümünde...

10 Mayıs 2016 SMS Sonuçları Halk Oylaması

Halk oylaması SMS sonuçları yayınlandıktan hemen sonra bu sayfada yer alacaktır.

Haberin Devamı

Tv8'de ekrana gelen Survivor yarışması bu akşam yeni bir eleme heyecanı yaşanacak. Birleşme partisi sonrası Survivor 2016‘da Ünlüler takımından elemeye kalan iki isim belli oldu. Peki Survivor'da kim elenecek? Elemeye kalan iki isim kim? Ayrıntılar ve yeni gelişmeler haberimizde...

Survivor'da ünlüler takımı arasında bireysel dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. İlk defa elemeye kalan isimler arasında yer alan Atakan'ın iyi bir oyun çıkarması beklenirken, dokunulmazlığı kazanan isim başkası oldu.
Tüm oyuncuların kıyasıya yarıştığı bu oyunda dokunulmazlığı kazanan isim Yattara oldu. Yattara'nın oyunu kazanması aynı zamanda eleme adayları arasına farklı ismin eklenmesi demekti.

Yattara dokunulmazlık oyununu kazandıktan sonra şu sözleri söyledi:
"Evet, Survivor kuralı gereği bir isim söylüyorum. Ben bir isim söyleyeceğim ama inşallah o kişinin gitmeyeceğini umuyorum. Gerçekten çok zor. Bugüne kadar kimse bana yanlış yapmadı ve bende kimseye yanlış yapmadım. Herkes dürüst şeyler yaptı. O yüzden bugün ben zor bir isim söylüyorum. Taktik olarak bir isim söylüyorum çünkü burada iki kız ve dört erkek kaldık. Yani taktik olarak bir isim söylemem gerekiyor. O yüzden ben kendi kararımı veriyorum ve Yunus ismini söylüyorum"

Survivor'da ikinci eleme adayı kim oldu?
Yattara'nın belirlemesiyle ikinci eleme adayı Yunus Günçe oldu.

Survivor ilk eleme adayı kim oldu?
Adaların birleşmesinden hemen sonra dokunulmaz oyunu oynandı. Bu oyunu kazanan taraf ise "Gönüllüler" oldu. Gönüllüler'in 10-5 gibi bir skorla kazandığı oyunla birlikte "Ünlüler" kadrosu bir anda karıştı. Gruplaşmalar oluştu ve bunların sonucunda çoğunluğun yazdığı isim olan "Atakan" ilk eleme adayı oldu.

Eleme adayı olduğunu öğrenen Atakan ise kızgın olmadığını ve diğer yarışmacılardan korkmadığını belirtti.

Oylamalar ise şu şekildeydi:
3 Atakan
2 Nagihan
1 Ezgi

Kim kimi yazdı?

Semih, Nagihan ve Yunus eleme adayı olarak Atakan'ı yazdı.
Atakan ve Ezgi ise Nagihan'ı yazdı.
Yattara'nın yazdığı isim ise ekranlara yansımadı.