Gündem Survivor'da Semih Kıbrıs'taki finallere gidebilecek mi?

Survivor'da Semih Kıbrıs'taki finallere gidebilecek mi?

21.06.2016 - 09:22 | Son Güncellenme:

Survivor'da Semih'in sakatlığı yarışmaya damga vurdu. Oyun sırasında parmağı kırılan Semih acil olarak hastaneye kaldırımıştı. Peki Semih Survivor'a devam edebilecek mi? Acun Ilıcalı Semih'ın sağlık durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte Survivor 2016 hakkında tüm detaylar...

Survivorda Semih Kıbrıstaki finallere gidebilecek mi

Survivor 2016'nın 104. bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor 2016 yeni bölümde Ünlüler ve Gönüllüler bu akşam ödül oyunu için yarışırken Acun ise konseyde Semih'in son durumu hakkında açıklamalar yapıyor. Peki Semih Survivor’a veda mı ediyor? İşte o detaylar...

Haberin Devamı

Survivor'da elenen isim sosyal medyada çok konuşuluyor. Ekranların fenomen yarışma programı Survivor 2016'da adaya veda eden isim SMS sonuçları sonucunda İbrahim oldu. Elemenin ardından Semih'in sakatlanması ve araba ödül oyunu ise gündeme geldi.

Survivor’da sakatlanan Semih Öztürk’ün son sağlık durumunu Acun Ilıcalı açıkladı. Semih Öztürk Kıbrıs finalinde yarışabilecek mi?

Survivor’da dokunulmazlık oyunu sırasında parmağı kırılan Semih Öztürk hemen hastaneye kaldırılmıştı. Survivor doktoru Metin Kuş ilk müdahaleden sonra ‘Beni aşan bir durum’ diyerek sakatlığın ciddi olduğunu belirtmişti. Survivor’ın doktoru Metin Kuş gözetiminde ambulansla hastaneye kaldırılan Semih Öztürk, Santo Domingo‘da kaldığı hastanede ameliyat oldu.

Haberin Devamı

Ancak Santo Domingo’daki ameliyatın ardından müşahede altına alınan Semih’in parmağının durumu ciddiyetini koruduğu için uçakla acil olarak ABD’nin Houston kentine gönderildi.

Survivor'da ödül oyunu öncesi parmağından yaşadığı sakatlık nedeniyle tedavi gören Semih Öztürk’ün durumu ile ilgili Acun Ilıcalı açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, Semih Öztürk’ün ameliyatının ardından acil olarak ABD’nin Houstun kentindeki hastaneye götürüldüğü açıklayarak “Orada çok önemli doktorlar kendisiyle ilgilenecek ve en kısa zamanda sağlığına kavuşacak” dedi.

Houston’daki hastanede tedavi altına alınan Semih Öztürk, artık Survivor’a geri dönemeyecek. Semih’in elemelerde ise dokunulmazlık olması bekleniyor. Ancak Semih Öztürk’ün 27 Haziran Çarşamba günü Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yapılacak olan büyük finale kalıp kalmayacağı ise netlik kazanmadı. Semih’in Survivor macerasıyla ilgili son kararı Acun Ilıcalı önümüzdeki günlerde açıklayacak.

Survivorda Semih Kıbrıstaki finallere gidebilecek mi


Survivor'da Acun Ilıcalı bu kez büyük ödül olarak Fiat marka sıfır kilometre fullback araba verdi. Survivor araba ödülü oyunu arabayı kim kazandı modeli neSon model Fiat pikabı kazanmak için yarışmacılar kişisel bilgilerle savaştı. Ailelerine onlarla ilgili sorular soruldu. Serkay Tütüncü birinci olup doğrudan finale giderken Nagihan ve Atakan yarı finalde kapıştı.

Haberin Devamı

Yarı finalde Nagihan Karadere çekişmeli bir oyunun ardından Atakan'ı geçerek finale kaldı. Finalde Nagihan ile Serkay Tütüncü kapıştı.

Nagihan Karadere zamanlamaya dayalı olan oyunu Serkay'a karşı 3'e bir ile kazandı. Nagihan Karadere büyük ödülün sahibi olarak arabayı kazandı. Acun Ilıcalı 'Benim ümidim yoktu tebrikler. Kısmetinde varmış' diyerek kutladı. Nagihan Karadere ise 'Çok mutluyum kızımla Bebek'de tur atacağım' diyerek sevinç çığlıkları attı.

SURVİVOR'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor’da bu hafta yapılan dokunulmazlık yarışmalarını kaybeden iki takımdan birer kişi elemeye kaldı. Büyük finale bir adım kala Gönüllüler takımından İbrahim Giydirir ve Ünlüler takımından Nagihan Karadere eleme adayı olarak konseye çıktı. En düşük SMS Oyunu alan İbrahim, Survivor Adası’ndan elendi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 29 Haziran Çarşamba günü yapılacak büyük finale günler kalan Survivor 2016’ya bir isim daha veda etti. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazandı ve gönüllüler takımında yapılan ada konseyinde ilk eleme adayı olarak İbrahim’in adı yazıldı.

Haberin Devamı

Haftanın 2. dokunulmazlık oyununu ise gönüllüler takımı kazandı. Semih Öztürk’ün oyun sırasında sakatlanarak parmağını kırdığı oyunda, skor 9-9’a geldi. Müthiş mücadeleye sahne olan oyunu gönüllüler takımı kazanmayı başardı. Semih Öztürk’ün sakatlanarak hastaneye kaldırılmasından dolayı adı elemede yazılamadı.

Nagihan ve Atakan ise bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı ve Atakan kazandı. Oyunu kaybeden Nagihan Karadere ise haftanın ikinci eleme adayı oldu. Böylece bu hafta elemeye kalan isimler Nagihan ve İbrahim oldu. Survivor 2016’da dün yapılan SMS oylaması sonucundan en az oyu alan İbrahim Giydirir adaya veda etti.

Ödül Oyununu Nagihan Kazandı
20 Haziran 2016 tarihinde yayınlanan programda ödül oyunu oynandı. Semih’in sakatlığından dolayı katılmadığı programda 5 yarışmacı Araba ödülünü kazanmak için yarıştı. Ailelere soruların soruların cevaplarının tahmin edildiği yarışmada en başarılı isim Serkay olsa da araba yanında kapıyı zamanında açma oyununda en başarılı isim olan Nagihan ödülü kazanmayı başardı.

Haberin Devamı

Survivorda Semih Kıbrıstaki finallere gidebilecek mi


SURVİVOR'DA ELEMEYE KİMLER KALDI?

Survivor’ın 19 Haziran Pazar akşamı yayınlanan bölümünde bu haftanın ikinci dokunulmazlık yarışması yapıldı. Haftanın ilk dokunulmazlık Oyununu ünlüler takımı kazanmış ve gönüllüler takımında yapılan ada konseyinde ilk eleme adayı olarak İbrahim’in adı yazılmıştı.

Haftanın 2. dokunulmazlık oyununu ise gönüllüler takımı kazandı. Semih Öztürk’ün oyun sırasında sakatlanarak parmağını kırdığı oyunda, skor 9-9’a geldi. Müthiş mücadeleye sahne olan oyunu gönüllüler takımı kazanmayı başardı. Semih Öztürk’ün sakatlanarak hastaneye kaldırılmasından dolayı adı elemede yazılamadı. Nagihan ve Atakan ise bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı ve Atakan kazandı. Oyunu kaybeden Nagihan Karadere ise haftanın ikinci eleme adayı oldu. Böylece bu hafta elemeye kalan isimler Nagihan ve İbrahim oldu.

İBRAHİM GİYDİRİR KİMDİR?

2016 Survivor gönüllüler takımı yarışmacılarından İbrahim Giydirir, boyu: 193 cm kilosu 90.5 kg’dir. 25 Temmuz 1989 yılında İstanbul'da doğan İbrahim Giydirir, Muay Thai dövüşçüsüdür. Kafes dövüşü ve kick boksta yapmaktadır. Çıktığı maçların 19'unu kazanmış ve 3 kez kaybetmiş, 7'sini nakavt ile sonuçlandırmıştır. Dövüş sporlarından olan Muay Thai dalında ise bir çok önemli galibiyeti ve madalyaları bulunmaktadır.

NAGİHAN KARADERE KİMDİR?

1984 yılında Osmaniye’ye bağlı Kadirli ilçesinde doğmuştur. Fenerbahçe kulübünde yetişen Nagihan Karadere; atletizm dalında Türkiye’yi temsil eden milli atletlerdendir. Ünlü bir koşucu olan atlet; 13-14 Eylül 2003 yılında düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonasında Köstence’de 400 metre dalında altın madalya kazanan atlettir. Ayrıca 4x400 bayrak yarışını kazanarak gümüş madalya ve 4x100 bayrak yarışını da kazanmasıyla bronz madalya almıştır.

2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları olarak düzenlenen Çin’in Shenzhen kentinde4x400 bayrak yarışmasını kazanarak gümüş madalya kazanan Nagihan Karadere; aynı yarışmada 400 metre engelli koşu da bronz madalya kazanmıştır. Türk Milli takımında yer alan Karadere; bu sayede ülkesine iki madalya getirmiş oldu.

2012 Yaz olimpiyatları 400 metre engelli koşu yarışı elemelerinde hatalı çıkış yapması sonucu yarışma dışı bırakılan Nagihan Karadere; Londra Olimpiyat Stadyumu’nda yapılan elemelerde 4. Seride yarışmak üzere yerini alan 4 numaralı kulvarda olan Nagihan Karadere; çıkış tabanca sesini duymayarak koşuya erken başlaması sonucu yarış dışına atılması sonucunda hocaları ve Türk halkından özür dilemiştir.

Nagihan Karadere; Survivor Yarışmasında ünlüler takımında yer almak üzere seçildi. Acun Ilıcalı’nın yıllardır süren ve merakla izleyici rekorları kıran yarışmasında hayat zorlukları ve macera dolu bir 3 ay geçirecek ve gönüllüler takımına karşı arkadaşları ile mücadele veren Nagihan Karadere; 19 Haziran 2016 Pazar günü eleme adayı olarak seçilmişti.

SURVİVOR 2016'DA GEÇTİĞİMİZ HAFTA KİM ELENDİ?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında eleme adayı ibrahim olmuştu. İkinci dokunulmazlığı ise Ünlüler kaybetti ve Semih ve Yunus Günçe isimlerini aday olarak belirlenmişti. Survivor'da yapılan eleme sonucunda adaya geçtiğimiz hafta veda eden isim Yunus Günçe olmuştu.

ACUN ILICALI'DAN FLAŞ AÇIKLAMA

Survivior'da yeni dönem... Yarışmacı sayısının 5'e düşmesi sebebiyle parkurda kızlar-erkekler rekabeti de yaşanacak.

Survivor 2016'nın 103'üncü bölümünün tanıtımında, yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, "Bundan sonra kızlar, erkeklerle oynmaya başlıyor" açıklamasını yapıyor.

Ünlüler takımından Nagihan Karadere ile gönüllüler takımından Damla Can, Kıbrıs'taki büyük finale 8 gün kala erkek rakipleri Atakan Arslan, Serkay Tütüncü ve sakatlığının imkan tanıması halinde Semih Öztürk ile yarışacaklar.

Son oylamada Nagihan Karadere'nin gerisinde kalan İbrahim Giydirir, Survivor'a veda eden isim oldu.


Milliyet.com.tr - Ezgi Avcı, TV8'de canlı olarak yayınlanan 'Survivor Panorama' programında, Atakan Arslan'a ve ailesine edilen hakaretlerden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

"SEMİH'İN FANLARI YOLDAN ÇIKARMIŞ"

Survivor adasına veda eden yarışmacı, "Son dönemde sosyal medyada Atakan'la ilgili konuşulan şeyler beni rahatsız ediyor. Her şey üslubunda yapılmalı ve eleştiriler sınırında olmalı. Semih'in (Öztürk) bazı fanları bunu yoldan çıkarmış. Atakan'ın kişiliğne ve ailesine yönelik bazı hakaret içerikli tweetler atılmaya başlanmış. Herkesin ailesi kendi özelidir, kendi hayatıdır. Kötü niyetli eleştiriler beni çok rahatsız etti. Bütün fanlar desteklediği kişi hakkında konuşmalı. O tweetleri atan arkadaşlara sesleniyorum. Kimsenin ailesine ve kişiliğine bu şekilde yıpratıcı yorumlar yapmayalım. Bunları Atakan da ailesi de karakteri de kesinlikle hak etmiyor" ifadelerini kullandı.

Ezgi Avcı'nın, yarışmada kaldığı süre boyunca en iyi anlaştığı Atakan'la sevgili olduğu iddia edilmişti.