Gündem Survivor All Star'da bu hafta kim elenecek?

Survivor All Star'da bu hafta kim elenecek?

13.04.2015 - 08:41 | Son Güncellenme:

Dünya'nın en çok izlenen programlarından biri olan ve Türkiye'de de büyük beğeni toplayan "Survivor All star" yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Survivor All Star son ada konseyinde Berna ve Merve Oflaz yazılmıştı. Dün akşam merakla beklenen Survivor All Star'da bu hafta kim elendi? sorusunun yanıtı bugün belli olacak.

Survivor All Starda bu hafta kim elenecek

Tv8 eklaranlarının vazgeçilmez yarışma programı Survivor 14 Nisan 2015 elemesi bir gün ertelendi. Survivor All Star ada konseyinde toplanan Ünlüler bu hafta elenmesi için Berna ve Merve Oflaz'ın adını yazılmıştı. Survivor 12 Nisan ada konseyinde ünlüler takımında bir kez daha eşit oy çıkınca elemeye Berna ve Merve Oflaz çıkmıştı. Dün akşam yayınlanan Survivor All Star son bölümünde ise elenen isim açıklanması beklenirken 15 Nisan Çarşamba akşamı açıklanacağı belli oldu.

Survivor All Star yeni bölümüyle bu akşam 20.00'da TV8'de!

SURVİVOR ALL STAR 32. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ



Survivor ada konseyinde Hakan ve Merve Aydın ekibi arasında gerginlik ekrana taşındı. Ada konseyinde ünlüler takımında oyların eşit çıkması sonucunda Merve Oflaz ve Berna Canbeldek elenmek üzere çıktılar. Elenmek üzere adının yazılmasına çıldıran Berna, deliye döndü ve adayı ayağa kaldırdı. Merve Oflaz ise olayı soğuk kanlılıkla karşılarken adının konseyde dördüncü defa yazılması durumuna bozuldu. Peki bu hafta Dominik Cumhuriyeti'nde çekimleri yapılan Survivor All Star yarışmasına kim veda etti? sorusunun yanıtıbu akşam belli olacak.

Survivor All star’da bu akşam bir Yarışmacı daha adaya veda ediyor. Bu hafta eksilecek olan takım Ünlüler...

İSTENMİYORSAM GÖNDERİN"
Tuttulan balıkları sakatlık yaşayan Merve Aydın ve kendi önünde Hakan'ın yemesinin doğru bir hareket olmadığını söyleyen Anıl, adadaki bütünlüğün yok olduğunu iddia etti. Bu şartlarda Hakan'ın kendisini istemiyorsa konseyde adını yazması gerektiğini söyleyen Anıl, yaşananların insanlığa sığmadığını söyledi.

GÖNÜLLÜLER TAKIMINDA KİM OYNAYACAK KAVGASI

Ödül oyununda gönüllülerde Hasan ve Turabi, hangi isimlerin ünlülerle yarışması gerektiği konusunda anlaşamadı.

GÖNÜLLÜLER'İN KEYFİ YERİNDE

Ünlüler adasında erzak sıkıntısı yaşanırken Gönüllüler ise galibiyetin sevincini yaşıyor. Kendileri için kurulan yemek masasında kendilerine son günlerin en büyük ziyafetini yaşayan Gönüllüler, beyaz peynir, kaşar gibi özledikleri lezzetleri bir kez daha tatma fırsatı buldu.

BERNA KÜFÜRLERLE DOĞUKAN'IN ÜSTÜNE YÜRÜDÜ

Survivor eleme öncesinde son bölümde Berna Canbeldek ve Doğukan Manço kavgasıyla sallandı. Berna Canbeldek küfürlerle Doğukan Manço 'nun üzerine yürüdü. Berna Canbeldek ile sorunlarını çözmek için konuşmaya niyet eden Doğukan Manço gecenin sonunda inanılmaz bir kavganın içinde buldu kendini.

Gece yarısı diğer yarışmacılar uyurken patlak veren kavga adayı ayağa kaldırdı. Uykudan kalkan diğer yarışmacılar Doğukan 'ın üstüne yürüyen Berna Canbeldek'i son anda ayırdı. Doğukan Manço ise yediği küfürler ve üzerine yürünmesiyle şoke oldu.

SURVİVOR ALL STAR'a KİMLER VEDA ETTİ?

Survivor All Star'da 6 eleme haftası geride kaldı. Survivor gönüllüler takımından Taner Özdeş, Duygu Çetinkaya ve Seda Aktuğlu'nun elendiği Survivor All Star'da Survivor ünlüler takımında ise Fulya Keskin, Almeda Abazi ve Ahmet Dursun adaya veda eden isimler oldu.

Yapılan oylamalar ve SMS sıralamasında birinci gelen yarışmacıların seçtiği elenme adayları arasında bakılan sonuçlara göre 5 isim Survivor All Star'a veda etti. Survivor Ahmet Dursun ise dokunulmazlık sembolünü elinde bulundurmasına rağmen yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle SMS oylamasına kalmadığı halde adaya veda etti.

Haberin Devamı

İşte Survivor All Star 31. bölümden merak edilen detaylar...

SURVIVOR ALL STAR 31. BÖLÜM FRAGMANI

MERVE OFLAZ KİMDİR?

Merve Oflaz, 23 Mayis 1988 İstanbul'da doğdu…

Liseyi bitirdikten sonra özel bir kulüpte yüzme ve tenis antrenörlüğü yaptı. Eğitimine Marmara Üniversitesi Spor Akademisi'nde devam eden Survivor Merve, okulu devam ederken Survivor'a katıldı.

Survivor All Starda bu hafta kim elenecek


Survivor'da şampiyon olan ve adını duyuran Survivor Merve Oflaz, oyunculuk ve diksiyon egitimi aldı. Muhteşem Yüzyil, Kalbim 4 Mevsim, Not Defteri ve Güzel Köylü gibi dizilerde rol alan Merve Oflaz, reklam filmlerinde de yer aldı. Survivor Minik Kahramanlar programında sunuculuk da yapan Merve Oflaz, plates eğitmenliği yapmaktadır.

BERNA CANBELDEK KİMDİR?

Profesyonel dansçı ve Dans eğitmeni olarak yaşamına devam eden Berna Canbeldek 1989 yılında Bursa’da doğmuştur. 12 yaşından beri dans ile uğraşan Berna Türkiye’den Almanya’a yerleşen ailesiyle birlikte yaşamına Almanya’da devam etmektedir. Geçtiğimiz sene Survivor Ünlüler Gönüllüler takımında yarışan ve takım arkadaşı Sahra ile yaşadığı sorunlardan dolayı yarışmadan diskalifiye edilerek adadan ayrılmak zorunda kalan Berna Canbeldek bu sene Survivor All Star’da kalıcı ve başarılı bir performans göstermeyi hedefliyor.

Survivor All Starda bu hafta kim elenecek