Tatil Susam Sokağı Nihayet Türkiye'ye Geliyor!

Susam Sokağı Nihayet Türkiye'ye Geliyor!

14.11.2012 - 18:16 | Son Güncellenme:

Sizleri çocukluğunuza götüren Susam Sokağı kahramanları şimdi de çocuklarınızla tanışmak için geliyor!

Susam Sokağı Nihayet Türkiyeye Geliyor

Bir kaç jenarasyonun çocuk anılarında önemli yer tutan dünyanın en büyük TV çocuk şovu, şimdi inanılmaz bir sahne gösterisiyle Türkiye’ye geliyor.

28 Kasım – 02 Aralık 2012 tarihleri arasında TİM Show Center'da 10 gösteri sergilenecek. Gösterilerinden 2 tanesini orjinal dilinde İngilizce, diğer 8 tanesini ise Türkçe olarak sunulacak.

Susam Sokağı’nı Türkiye’ye getirecek Wannabe Events ortaklarından Merve Berker Ehliz, Dünyanın en büyük ve başarılı çocuk şovlarından biri olan Susam Sokağı’nı Türkiye’ye getirebilmek için çok çaba harcadıklarını söyledi.

Ehliz, “ Broadway kalitesinde bir gösteri olan Susam Sokağını izlemek, sanki bir rüya görmek kadar olağan dışı. Susam Sokağı, özel tasarlanmış sahnesiyle, dünyaca ünlü müzikleri ve ışık gösterileriyle sadece çocuklar için değil, yetişkinler için de asla unutulmayacak bir anı olacaktır” dedi. “10 Eylül tarihinden itibaren tüm biletix gişelerinden satışına başlanan biletler için acele etmek gerektiğinin altını çizen Merve Berker Ehliz, TİM Show Center'da gerçekleşecek 10 gösterinin sınırlı sayıda seyirciyi ağırlayacağını söyledi.

Susam Sokağı ile büyüyen bir nesil, şimdi kendi çocuklarını bu harika karakterlerle tanıştırmaya hazırlanıyor

SUSAM SOKAĞI

9 kasım 1969’da, çocukların televizyon yardımı ile eğitilmesi için Amerika Birleşik Devletlerinde yayın hayatına başlayan Susam sokağı, o dönemden bu yana pek çok neslin sevgilisi oldu.

Susam Sokağı programı Türkiye'de 1980'lı yılların sonunda ve 1990'lı yılların başında TRT’de yayınlandı. Eğiticimlerin ve psikologların okul öncesi ve erken dönem okul çocukları icin son derece yararlı bulduğu program, Türkiye de dahil olmak üzere 140'dan fazla ülkede yayınlandı ve 100’ün üzerinde ödülü kucakladı…
Susam Sokağı (sesame street) 1980’li yılların başında Amerika’da tiyatro şovuna dönüştü ve tüm dünyayı dolaşarak gösteriler düzenlemeye başladı. Broadway müzikali kalitesinde gerçekleştirilen şovlar, Susam Sokağı kültürü ile büyüyen nesilleri kendi çocukluklarına döndürdüğü için çok ilgi çekti…