Tatil Efes Pilsen One Love’da festival coşkusu

Efes Pilsen One Love’da festival coşkusu

28.06.2012 - 10:49 | Son Güncellenme:

Bu yıl 11. kez müzikseverlerle buluşacak olan Efes Pilsen One Love’da festival coşkusu 14 Temmuz Cumartesi günü Yuck, Damien Rice ve Kaiser Chiefs ile, 15 Temmuz Pazar günü ise Selah Sue, Kimbra ve Pulp ile yaşanacak.

Efes Pilsen One Love’da festival coşkusu

Pozitif Live organizasyonuyla düzenlenecek festivalde müzikseverler 14 Temmuz Cumartesi günü ana sahnede Ahmet Musluoğlu, Neyse ve Replikas ile festivale hızlı bir giriş yapacak. Ardından son iki yılın en çarpıcı müzik gruplarından Yuck, Closer filminin soundtrack mimarı, “Blower’s Daughter” parçası ile büyük beğeni toplayan İrlandalı müzisyen ve prodüktör Damien Rice ve canlı performanslarıyla bir efsaneye dönüşen Kaiser Chiefs festivalcilere muhteşem bir gün yaşatacak .

Haberin Devamı

15 Temmuz Pazar günü Efes Pilsen One Love Festival; Style-Ist, Mira ve Elif Çağlar’dan sonra son dönemlerin en çarpıcı kadın vokallerinden Selah Sue’yu ve neo-soul ve dans müzik etkileşimli pop'un yeni kraliçesi Kimbra’yı ağırlayacak. Festival, Brit-Pop’un efsane gruplarından Pulp’ın çarpıcı performansı ile sona erecek.

Festivalde iki gün boyunca 15 yerli grup, Dolu Dolu Müzik Sahnesi’nde müzikseverlere keyifli saatler yaşatacak. Gün boyunca arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirmek isteyen festivalciler, müzik dolu saatlerin yanı sıra pek çok keyifli aktivite ve çeşitli sürprizlerle dolu iki eğlenceli gün geçirecek.

14 Temmuz Cumartesi Günü Sıralaması:

Ana Sahne: Ahmet Musluoğlu – Neyse – Replikas – Yuck - Damien Rice - Kaiser Chiefs

Haberin Devamı

Dolu Dolu Müzik Sahnesi: Social Inclusion Band - Puik's Journey - Halimden Konan Anlar - Softa - Les Males Propres - Rock'n Dark 5 Birincisi - Kolektif İstanbul - Korhan Futaci & Kara Orkestra

15 Temmuz Pazar Günü Sıralaması:

Ana Sahne: Style-Ist – Mira - Elif Çağlar - Selah Sue – Kimbra - Pulp

Dolu Dolu Müzik Sahnesi: Barıştık Mı - Erkin Gören - The Away Days - On Your Horizon - Kafabindünya - Sapan - Ayyuka