Tatil Nomads İstanbul kış menüsünü yeniledi

Nomads İstanbul kış menüsünü yeniledi

13.10.2015 - 11:34 | Son Güncellenme:

Peri masallarını aratmayan ambiyansı ve birbirinden muhteşem lezzet ve şovlarıyla misafirlerini büyüleyen Nomads İstanbul yepyeni menüsüyle karşınızda…

Nomads İstanbul kış menüsünü yeniledi

Giriş katıyla size doğu eğlencesinin kapılarını aralayan Nomads İstanbul’un üst katı ise Boğaz manzarasıyla sizi baş başa bırakıyor. Ve tabii ki bu muhteşem geceye eşsiz bir sofra eşlik ediyor!

En taze malzemelerle, hijyen standartlarına uygun olarak hazırlanan Nomads İstanbul menüsü beş yemek grubundan oluşuyor: “Mezeler”, “Ara Sıcaklar”, “Ana Yemekler”, “Garnitürler” ve “Tatlı ve meyve”. Özenle hazırlanan menüde mezeler kategorisinde muhammara, çiğ köfte, humus, yaprak sarma, tabule, yoğurtlu patlıcan, kısır, şalgamlı bulgur, pancarlı fava, karamelize sebzeli soğan ve domates soslu ıspanak yer alıyor.

Ara sıcaklarda saç oruğu, nohut köftesi ve ıspanaklı börek ile ana yemeğe hazırlandıktan sonra ise geriye kendinizi ana yemekleri oluşturan kuzu pirzola, kaburga, adana kebap, içli tavuk köfte ve dana incik gibi eşsiz lezzetlerin çekiciliğine bırakmak kalıyor.

Ayrıca garnitürlerden karamelize soğanlı patates, sebze sote, sebzeli kuskus ve zerdeçallı jasmin pilavı da sofranıza lezzet katmak için sizleri bekliyor. Lezzet dolu sofralara son dokunuşu ise tatlı ve meyve kategorisindeki limonlu tatlı, çikolatalı kestane şekeri, taze meyveli parfe ile
mevsim meyveleri yapıyor.

Dünyaca ünlü birçok içkiyi menüsünde bulunduran Nomads İstanbul, şarapların tümünü yemeklerin tadına ve lezzetine uygun olarak seçiyor. Nomads İstanbul yerli ve yabancı tüm alkollü ve alkolsüz içecek menüleriyle de iddiasını sürdürüyor.