Tatil Yeni yılı Kapadokya'da kutlayın

Yeni yılı Kapadokya'da kutlayın

09.12.2015 - 13:57 | Son Güncellenme:

Yeni yılı Kapadokya’nın gizemli büyüsüne yakışır şekilde kutlamak isteyenler Muti’de buluşuyor.

Yeni yılı Kapadokyada kutlayın

Kapadokya’nın ruhuna ve dokusuna uygun 250 yıllık kervansarayda konuklarını en zarif şekilde ağırlayan Muti Restaurant, yaratıcı lezzetleriyle bölgeyi ziyaret edenleri kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Yeni yılı Kapadokya’nın gizemli büyüsüne yakışır şekilde kutlamak isteyenler Muti’de buluşuyor.

Haberin Devamı

Kapadokya’nın göz alıcı mimarisine tamamen hakim olan Muti Restaurant, leziz menüsüyle 2016’ya keyifli bir başlangıç yapmanıza olanak sağlıyor. Yiyecek içecek sektöründe önemli başarılara imza atan Muhittin Ülkü tarafından kurulan Muti Restaurant, Kapadokya’nın ruhu ve dokusuna uygun bir mekanda hizmet veriyor. 2012’de, 250 senelik geçmişe sahip kervansarayda açılan restoran, Kapadokya bölgesinde tarzı ve kalitesiyle fark yaratıyor.

Yılbaşı gecesinde sevdiklerinizle huzurlu ve lezzetli bir akşam yemeği yiyebileceğiniz Muti, Kapadokya programınızın en lezzetli anısı olacak.

Yöresel lezzet şöleni

Dekorasyondaki sadeliğini menüsüne de yansıtan restoran, Kapadokya’ya has yöresel tarifleri yeniden yorumluyor. Zeytinyağlı hamsili lahana dolması, un yerine tarhana kullanılarak hazırlanan kızarmış peynirli mantı, karanfille pişirilen dana yanak ve yanında incirli yerelması ve patates püresi gibi benzersiz sunumlar Muti menüsünün yalnızca bir kısmını oluşturuyor.

Haberin Devamı

Muti Restaurant, kışlık bölümü, terası ve avluyu kapsayan toplam 100 kişilik kapasitesiyle yılın her mevsiminde turizm cenneti olan Kapadokya’da hizmet veriyor.