Gündem Tatlı İntikam 13. bölüm 2. fragmanı nefes kesecek! İzle

Tatlı İntikam 13. bölüm 2. fragmanı nefes kesecek! İzle

15.06.2016 - 09:46 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarının beğenilerek takip edilen dizisi Tatlı İntikam 13. bölümde bomba gibi gelmeye hazırlanıyor. Sevilen dizi Tatlı İntikam'da bu hafta neler yaşanacak merak konusu. İşte heyecanla beklenen Tatlı İntikam 13. bölüm fragmanları ve son gelişmeler haberimizde...

Tatlı İntikam 13. bölüm 2. fragmanı nefes kesecek İzle

Başrollerinde Leyle Lydia Tuğutla ve Furkan Andıç'ın rol aldığı dizi Tatlı intikam'da 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını D Yapım'ın üstlendiği Tatlı İntikam yoluna dolu dizgin devam ediyor. Tatlı İntikam Cumartesi akşamları saat 20:00'de Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor...

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜM ÖZETİ

Sinan’la Rüzgar arasında bir şey olmadığından emin olan Pelin, o kadar mutlu olur ki bir anda Rüzgar’la arkadaş oluverir. Pelin, Rüzgar’ın evli olduğunu öğrenince derin bir nefes alır. Sinan’la Rüzgar arasında bir şey olmadığından emin olan Pelin, o kadar mutlu olur ki bir anda Rüzgar’la arkadaş oluverir.

TATLI İNTİKAM 13. BÖLÜM 1. FRAGMAN

TATLI İNTİKAM 13. BÖLÜM 2.FRAGMAN

Rüzgar, bu konuda sessiz kalmak isterken, Sinan tam tersini düşünüyordur. Ne olursa olsun bu oyunu Pelin’e söylemelidir. Artık Pelin’i kaybetmek istemiyordur. Tüm bunlar olurken restoran için de hesaplaşma günü gelir ve Ceyda ile büyük yüzleşme başlar. Artık Sinan için hem aşkta hem de işte tek bir adım kalmıştır.

Haberin Devamı

Yapım : D Yapım

Yapımcı : Ayşe E. Durmaz

Drama Koordinatörü : Emel Sakarya Aksoy

Uygulayıcı Yapımcı : Ebru Sakal

Yönetmen : Barış Erçetin

Senaryo : Pınar Ordu, İlker Arslan

Görüntü Yönetmeni : Barış Işık

Sanat Yönetmeni : Aynur Topalak

Jenerik Müziği : Güliz Ayla

Müzik : Alp Yenier

Oyuncular : Leyla Lydia Tuğutlu (Pelin), Furkan Andıç (Sinan), Can Nergis (Tolga), Büşra Develi (Rüzgar), Zeyno Günenç (Süheyla), Ayşenil Şamlıoğlu (Meliha), Kerem Atabeyoğlu (Rıza), Hazal Türesan (Başak), Cemre Gümeli (Simay), Çağrı Çıtanak (Bülent), Seren Deniz Yalçın (Ceyda), Bülent Seyran (Necip), Elif Çakman (Havva), Emre Taşkıran (Hakan), Gürsu Gür (Zübeyir), Barış Gönenen (Serkan)