Teknoloji Huawei’nin Üreteceği Nexus Yakından Görüntülendi

Huawei’nin Üreteceği Nexus Yakından Görüntülendi

24.08.2015 - 09:32 | Son Güncellenme:

Bu yıl iki farklı üretici tarafından geliştirilecek olan Nexus'un Huawei çatısı altında hazırlanan modeli kameralara yansıdı. Detaylar haberimizde... Bilindiği üzere 2015 yılı bitmeden yeni Nexus cihazı satışa sunulmuş olacak. Aslında cihazları...

Huawei’nin Üreteceği Nexus Yakından Görüntülendi

Bu yıl iki farklı üretici tarafından geliştirilecek olan Nexus'un Huawei çatısı altında hazırlanan modeli kameralara yansıdı. Detaylar haberimizde... Bilindiği üzere 2015 yılı bitmeden yeni Nexus cihazı satışa sunulmuş olacak. Aslında cihazları demek daha doğru olacaktır zira bu seferki Nexus, iki farklı üretici tarafından geliştirilecek ve aynı şekilde yine iki farklı model görmüş olacağız. Bir yandan LG bir yandan da Huawei firmalarının yeni model için uzun bir süredir çalışmakta olduğu da bilinenler arasında. Bugünse, Huawei'nin üreteceği Nexus modeli çok yakından görüntülendi.

Haberin Devamı

Kameralara yansıyan Huawei Nexus 2015 modeline haberimizin sonunda yer alan fotoğraflar aracılığıyla göz atabilirsiniz. Snapdragon 810 yonga seti ile geleceği ön görülen Huawei Nexus, 5.7 inç büyüklüğünde bir ekrana ev sahipliği yapabilir. 3500 mAh gücündeki bataryası ile sahibini kullanım süresi bakımından hayal kırıklığına uğratmayacak olan cihazın üst düzey bir kamera ve parmak izi okuyucu gibi özelliklere de sahip olma ihtimali var. Tabi kesin konuşmak henüz mümkün değil. Huawei tarafından herhangi bir resmi duyuru yapılmadı. Eğer yeni bir gelişme yaşanırsa aktarmış olacağız, takipte kalın.