Teknoloji 2015’in iPhone ile Çekilen En İyi Fotoğrafları

2015’in iPhone ile Çekilen En İyi Fotoğrafları

29.12.2015 - 11:55 | Son Güncellenme:

Eğer harika bir kameraya ihtiyacınızın olduğunu ve bunlarla akıl donduran fotoğraflar çekebileceğinizi düşünüyorsanız tekrar düşünün

2015’in iPhone ile Çekilen En İyi Fotoğrafları

Eğer harika bir kameraya ihtiyacınızın olduğunu ve bunlarla akıl donduran fotoğraflar çekebileceğinizi düşünüyorsanız tekrar düşünün. Bir iPhone ile harikalar yaratabilirsiniz. Nefes kesen fotoğraflar çekmek için pahalı bir kameraya ihtiyacınız yok bir iPhone yeter size. Özellikle profesyonel kamera kullanınca harika fotoğraflar çekebileceğinize inanıyorsanız hiç gerek yok. Akıllı telefonunuzun kamerası ile bunları yapabilirsiniz. Bu yılın iPhone Photography Awards ödülleri sahiplerini buldu.

Haberin Devamı

Fotoğrafların hepsi profesyonel, hepsi profesyonel kameralarla çekilmiş gibi gözüküyor. İşte o fotoğraflar: Seattle'lı Ben Schuyler'in fotoğrafı Abstract kategorisinde birinci oldu. Portre kategorisinin birincisi ise Daniele Colombera'nın oldu. Haberler ve Etkinlikler kategorisi birincisi Jesse Alkire fotoğraflarını telefonu ile çektiğini çünkü bunun gelecek olduğunu açıkladı.

Chengdu, Çin'li yarışmacı Song Han'ın İnsanlar dalında birinci olan fotoğrafı İstanbul'da çekilmiş. Yemek kategorisinde güneş kurumakta olan balıkları çeken Xu Lin birinci oldu. Panoroma dalında dev bir turuncu fotoğrafı çeken Andre Malerba'nın fotoğrafı hayranlık uyandırıcı. Diğer kategorisinde birinci olan İspanyol Jose Luis Saez Martinez 2011'den beri DSLR yerine iPhone kullanmaya başladığını açıkladı. 10 yıldan uzun süredir reklam fotoğrafçılığı yapan Sephi Bergerson Hayvan Fotoğrafları dalında birinci oldu.

Haberin Devamı

Çiçek Fotoğrafları dalında 23 yaşında olan Amy Paterson birinci oldu. Doğa Fotoğrafları dalında birinci olan Yvonne Naughton kendisinin kazara fotoğrafçı olduğunu dile getirdi. Fotoğraflar inanılmaz ve profesyonel makine sahibi olmadan ne kadar harika iş çıkarılabileceğinin kanıtı gibi duruyorlar, siz ne düşünüyorsunuz?