Apple 2018 model iPhone'lar altın, mavi ve turuncu renk seçenekleriyle gelebilir

2018 model iPhone'lar altın, mavi ve turuncu renk seçenekleriyle gelebilir

05.07.2018 - 18:24 | Son Güncellenme:

Ming-Chi Kuo, 2018 iPhone satışlarına yönelik tahminlerini ve aynı zamanda beklediği birkaç değişiklik hakkında konuştu. Kuo, 6.5 inç OLED iPhone modelinin, mevcut iPhone X gibi 1000 dolar civarında fiyatlandırılacağını ve çift SIM özelliklerine sahip olacağını söyledi.Kuo yeni iPhone'ların çok sayıda renkte olacağını da söyledi.

2018 model iPhonelar altın, mavi ve turuncu renk seçenekleriyle gelebilir

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Ming-Chi Kuo, yeni iPhone modelleri hakkında açıklamalardan bulundu. Kuo, 6.5 inç OLED iPhone modelinin, mevcut iPhone X gibi 1000 dolar civarında fiyatlandırılacağını ve çift SIM özelliklerine sahip olacağını söyledi.Kuo yeni iPhone'ların çok sayıda renkte olacağını da söyledi. 6.5 inçlik model siyah, beyaz ve altın renklerde sunulacak. Giriş seviyesi 6.1 inçlik LCD'li iPhone, gri, beyaz, mavi, kırmızı ve turuncu olarak gelecek.

Kuo'nun 'gri' ve 'beyaz' dediği renkler, mevcut iPhone X'te olan Uzay Gri ve Gümüş renkleri olabilir. 6.1 inçlik iPhone'nun çift kamera sistemine sahip olması beklenmiyor.

Apple'ın dört yeni renk seçeneği daah sunmaya hazırlanıyor. Daha önce sızdırılan prototiplerde iPhone X için altın rengi görmüştük.

Haberin Devamı

Yaklaşık 700 dolarlık 6.1 inçlik iPhone, mavi, kırmızı ve turuncu dahil olmak üzere farklı renklere sahip olacak. Apple'ın renkli kasada daha ucuz iPhone sunması iPhone 5c dönemine geri döndüğüne işaret edebilir. Bu arada 6.1 inçlik iPhone, önden bakıldığında iPhone X’a benzeyecek.

'Kırmızı' rengin, baharda piyasaya sunulan özel sürüm iPhone 8 PRODUCT (RED) anlamına gelip gelmediği net değil. Apple daha önce (RED) ile yeni bir iPhone modeli başlatmamıştı.