Teknoloji 256 GB Depolama Alanına Sahip Zenfone 2 Modeli Geliyor

256 GB Depolama Alanına Sahip Zenfone 2 Modeli Geliyor

23.08.2015 - 10:20 | Son Güncellenme:

Son yıllarda akıllı telefon pazarındaki faaliyetlerini hızlandıran Asus, daha fazla depolama alanına sahip Zenfone 2 modelini duyurdu. İşte detaylar... Zenfone ailesi ile güzel bir ivme kazanan ve bu başarısını sürdürmeyi...

256 GB Depolama Alanına Sahip Zenfone 2 Modeli Geliyor

Son yıllarda akıllı telefon pazarındaki faaliyetlerini hızlandıran Asus, daha fazla depolama alanına sahip Zenfone 2 modelini duyurdu. İşte detaylar... Zenfone ailesi ile güzel bir ivme kazanan ve bu başarısını sürdürmeyi hedefleyen Asus, yeni bir akıllı telefon modelini gözler önüne serdi. Resmi olarak doğrulanan bilgilere göre yeni cihaz, Asus Zenfone 2 olarak adlandırılacak fakat belli başlı noktalarda büyük değişikliklere ev sahipliği yapacak. Zenfone 2 Deluxe Special Edition adıyla duyurulan yeni model, Gorilla Glass 3 teknolojisini kullanan Full HD 5.5 inç ekrana, Intel Atom Z3580 işlemciye ve 4 GB RAM gibi özelliklere sahip. Arka bölümünde 13 MP netliğinde görüntüler yakalayabilen kameraya yer verilen modelin önünde ise 5 MP kamera yer almakta. 3000 mAh gücündeki bataryayı bünyesinde bulunduran model, en çok 256 GB depolama alanı ile dikkat çekmekte.

Haberin Devamı

Epey geniş bir kullanım sunmayı hedefleyen cihaz, bu özelliği ile diğer Zenfone 2 modelleri arasından sıyrılmayı başarıyor. Asus ZenUI ara yüzü ile geleceği söylenen cihazın Android 5.0 kullanacağı ve hızlı şarj olabilme yeteneğine sahip olacağı da açıklanan bilgiler arasında. Telefon, ilk olarak önümüzdeki ay Brezilya'da satışa sunulacak. Ülkemize gelip gelmeyeceği konusunda bilgi sahibi olamadığımız cihazın fiyatı hakkında da net bir açıklama yapılmış değil.