Teknoloji Amazon Cyber Monday indirimlerinde Türkiye'ye gönderimi yapılan ürünler neler?

Amazon Cyber Monday indirimlerinde Türkiye'ye gönderimi yapılan ürünler neler?

21.11.2017 - 15:04 | Son Güncellenme:

Amazon'da 20-27 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek Siber Pazartesi (Cyber Monday) indirimlerinde gümrüğe takılmadan satın alabileceğiniz ürünler neler?

Amazon Cyber Monday indirimlerinde Türkiyeye gönderimi yapılan ürünler neler

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Bu yıl 24 Kasım'a denk gelen Kara Cuma, e-ticaret mağazaları için en yoğun günlerden biri ve büyük satış hedeflerini karşılamak için mükemmel bir fırsat sunuyor.

'Black Friday', ABD’de her yıl Kasım'ın dördüncü perşembesinde kutlanan Şükran Günü'nden sonraki Cuma günü aileleriyle alışverişe çıktığı bir gelenek aslında. Teknolojik ürünlerde inanılmaz kampanyalar yapıldığı için Siber Pazartesi (Cyber Monday) olarak da biliniyor. Bu günde olabildiğince fazla müşteriye ürün satmak isteyen şirketler indirimlerde birbirileriyle yarışıyor.

Amazon, Almanya üzerinden (Amazon.de) satın alınan bazı ürünleri ülkemize gönderiyor. Amazon’un yaptığı bu indirimler 20-27 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak. Amazon, her gün saat 06.00’dan sonra yeni ürünleri platforma ekleyecek.

Haberin Devamı

Cyber Monday haftasına özel pek çok ürünün Türkiye’ye gönderimi yapılıyor. Peki Amazon.de üzerinden alabileceğiniz ürünler neler?

  • PlayStation 4 (1TB), StarWars Battlefront II ve 2 DualShock Controller: 299 euro
  • Marshall Major II Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık: 99 euro
  • Garmin Forerunner 235 akıllı saat: 250 euro
  • Sony SEL30 M35, makro-objektif: 225 euro
  • Canon PowerShot G7 X Mark II dijital fotoğraf makinesi: 466 euro