Teknoloji Apple’dan 4 İnçlik Yeni Bir iPhone Mu Geliyor?

Apple’dan 4 İnçlik Yeni Bir iPhone Mu Geliyor?

06.11.2015 - 14:04 | Son Güncellenme:

Apple, aldığı ilginç bir karar sonrasında karşımıza 4 inç boyutunda bir ekrana sahip olan iPhone modeli ile çıkabilir... iPhone 5C ile umduğunu bulamayan ve eski dinamiğine bağlı kalmaya devam eden...

Apple’dan 4 İnçlik Yeni Bir iPhone Mu Geliyor

Apple, aldığı ilginç bir karar sonrasında karşımıza 4 inç boyutunda bir ekrana sahip olan iPhone modeli ile çıkabilir... iPhone 5C ile umduğunu bulamayan ve eski dinamiğine bağlı kalmaya devam eden Apple, yeni amiral gemi modelinde iki farklı seçeneğe yer vermişti. Tek elle kullanım imkanı sunan 4.7 inçlik bir iPhone'un yanı sıra 5.5 inç daha büyük ekranlı bir model ile karşımıza çıkan firma, şimdiyse ekran boyutunu daha da küçülterek piyasada boy göstermeye hazırlanıyor. Gelen raporlar, Apple'ın 4 inç büyüklüğünde bir iPhone üzerinde çalıştığını doğruluyor.

Haberin Devamı

Hatta bu bilgilerde firmanın daha gelişmiş bir iPhone 5S modelini satışa sunacağı detayı da gözden kaçmayanlar arasında. Bir üst seviye olarak tanıtılacak olan yeni iPhone, 5S'in biraz daha gelişmiş hali olacak. 5S'te bulunan metal kasaya benzer bir yapıda olması beklenen 4 inçlik iPhone'un A9 yonga seti ile gelmesi rağmen 3D Touch gibi önemli bir özelliği bünyesinde taşımayacağı belirtilmekte. Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili daha fazla detayın gün ışığına çıkması bekleniyor.