Teknoloji Apple’dan TV Dizisi Geliyor

Apple’dan TV Dizisi Geliyor

14.07.2016 - 15:02 | Son Güncellenme:

Dünya’nın en büyük teknoloji firmalarından biri olan Apple, bu kez tamamen farklı bir proje ile karşımıza çıkmış bulunmakta…

Apple’dan TV Dizisi Geliyor

Teknoloji sektörünün en önemli ve en büyük üreticilerinden biri olan Apple, bilindiği üzere satışa sunduğu donanım ürünlerinin yanı sıra geliştirdiği işletim sistemleri ile beraber de devleşen bir şirket konumunda yer alıyor. Her geçen yıl karşımıza farklı yenilikler ile çıkmış olan firma, şimdi ise hiç ummadık bir içerik ile kendisini göstermiş bulunmakta. Uygulama geliştirme odaklı yeni reality şova hazır olun. Tamamen uygulama dünyasına odaklanacak olan yeni dizi çerçevesinde uygulama geliştirmenin nasıl bir şey olduğunu ve bunun yanında üst düzey, uzman geliştiricilerin tam olarak neler yaptığını hep birlikte göreceğiz.

Haberin Devamı
Yayım Tarihi Henüz Netleşmedi

Yeni reality şova dair internet sayfasını devreye Apple, Planet of the Apps adını verdiği içeriği ile ilgili çok fazla detaylı bir bilgi paylaşmış değil. Şovun gelecek yıl içerisinde görücüye çıkacağı belirtiliyor. Bunun yanında iyi bir takım çalışması ile beraber uygulama fikirlerinin nasıl harmanlandığı gözler önüne serilecek.

Çekimler Henüz Başlamadı

Konuyla ilgili paylaşılan bilgilerde henüz şovun çekimlerinin tam olarak başlamadığı bildirildi. Yılın sonlarına doğru uzman ekipleri ziyaret edecek olan teknoloji devi, özellikle yılın sonu ve gelecek yılın başları gibi bir süre zarfında Los Angeles’ta çekimleri tamamlayacak. Bunun ardından ise elbette şovun yayımlanması bekleniyor.