Teknoloji Apple Music Hiç Fena Gitmiyor!

Apple Music Hiç Fena Gitmiyor!

26.10.2015 - 11:49 | Son Güncellenme:

Apple CEOsu Tim Cook Apple Music hakkında bazı bilgiler verdi. Şirketin müzik servisinin şu anda 15 milyon kullanıcısı var. Bunların 6.5 milyonu aylık 9.99 dolarlık üyeliğe sahip ve 8.5 milyon...

Apple Music Hiç Fena Gitmiyor

Apple CEOsu Tim Cook Apple Music hakkında bazı bilgiler verdi. Şirketin müzik servisinin şu anda 15 milyon kullanıcısı var. Bunların 6.5 milyonu aylık 9.99 dolarlık üyeliğe sahip ve 8.5 milyon kullanıcı hala 3 aylık deneme sürecinde. Bu rakamlar Spotify ile karşılaştırıldığında küçük ama rekabetçi kalıyor. Temmuz ayında Spotify’ın ücretli servisini kullanan 20 milyon kişinin olduğunu öğrenmiştik. Apple Music Haziran ayında hayatımızda girmişti.

Haberin Devamı

Yani Ekim ayı Apple’ın paraları almaya başladığı ilk ay oluyor. Ancak şu da var büyük ihtimalle kullanıcıların çoğu Ekim ayında üyeliklerini iptal etmeyi unuttu ve bu yüzden bu rakamlar güvenilir olmaya bilir. Ayrıca hala daha ücretsiz deneme sürümünü kullanmaya başlayacak olan insanlar var. Ağustos ayında Apple’dan Eddy Cue servisin deneme sürümünü kullanan 11 milyon kişi olduğunu söylemişti. Bu demek oluyor ki o zamandan beri deneme sürümünü kullananlardan 4 milyon kişi geldi. Tim Cook servisten oldukça mutlu gözüküyor. Apple Music için gerçekten iyi gidiyor diyen Tim Cook bir çok insanın servisi sevdiğini söyledi.