Teknoloji Apple Tasarımcısı Tüfek Dizayn Ederse...

Apple Tasarımcısı Tüfek Dizayn Ederse...

17.11.2014 - 11:22 | Son Güncellenme:

Apple‘ın süper tasarımcılarından biri olan Marc Newson bir klasik tüfeğin dizaynını üstlendi!

Apple Tasarımcısı Tüfek Dizayn Ederse...

Dünya’da tasarım diyince aklımıza gelen şirketlerden biri de kesinlikle . Ve Apple ‘ın beğenilen tasarımlarının ardındaki kişileri saymaya kalksak sayacağımız ilk iki kişi ve olur. tasarım işinde sadece Apple ürünleriyle sınırlı kalmak istememiş olacak ki tarihi bir tüfeğin tasarım projesini tamamlamış.

Haberin Devamı

Newson tüfeği tarihi figürlerini koruyarak ve canlandırarak yeniden tasarlamış. Tasarımda ceviz ağacı kullanan Newson’un yeni tasarımında dikkat çeken en önemli yer metal parçalar ile ahşap parçaların birleştiği kısımlarda neredeyse hiçbir boşluk olmaması. ‘un bu silahı tasarlarken, ara ara zihni bir akıllı telefon tasarımına kaymış olabilir. Tasarımda dış görünüşten ziyade silahın değiştirilen yapısı da ilgi çekiyor. tarafından tasarlanan yeni Beretta eskisine göre daha ergonomik ve modern. Yepyeni açma kolu tasarımına, tetik korkuluğuna ve daralmış tutacağı ile kullanımı daha kolay bir tüfek karşınızda. Tabii ki bunların dışında silahın daha göz alıcı gözükmesi için neredeyse her yerine yapılan gravürlerde oldukça etkileyici. Bu gravürlerin antik Japon av tasvirlerinden ilham alınarak yaratıldığını belirtelim.

Haberin Devamı

Bu tüfeğin tasarımıyla geçmiş ve gelecek arasında harika bir çizgi tutturduğunu rahatlıkla söyleyebileceğimiz Marc Newson ‘dan buna benzer birçok ürün tasarımı daha bekliyoruz.