Oyun Dunyasi Beklenen Aksiyon Oyunu Sonunda Raflarda!

Beklenen Aksiyon Oyunu Sonunda Raflarda!

02.12.2015 - 14:42 | Son Güncellenme:

Avalanche Studios tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayımlanacak olan Just Cause 3‘ün çıkış videosu yayımlandı. Square Enix tarafından düzenlenen hayran yapımı fragman yarışması sona erdi. 1200 kişinin katılımı ile gerçekleşen yarışmayı “CoolTwinSkittles” adındaki bir yarışmacı, Explosion Rap isimli fragmanıyla kazandı. Oyundaki patlama sahnelerine yer verilen fragman pek çok oyuncu tarafından olumsuz tepkiler aldı.

Beklenen Aksiyon Oyunu Sonunda Raflarda

Avalanche Studios tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayımlanacak olan Just Cause 3‘ün çıkış videosu yayımlandı.

Haberin Devamı

Square Enix tarafından düzenlenen hayran yapımı fragman yarışması sona erdi. 1200 kişinin katılımı ile gerçekleşen yarışmayı “CoolTwinSkittles” adındaki bir yarışmacı, Explosion Rap isimli fragmanıyla kazandı. Oyundaki patlama sahnelerine yer verilen fragman pek çok oyuncu tarafından olumsuz tepkiler aldı. Oyunun 1 Aralık 2015 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için piyasaya çıktığını da hatırlatalım. Beklenen aksiyon oyununun son videosu için tıklayın.