Teknoloji BlackBerry Mercury, KEYone adıyla resmen tanıtıldı

BlackBerry Mercury, KEYone adıyla resmen tanıtıldı

25.02.2017 - 13:01 | Son Güncellenme:

Mobil Dünya Kongresi 2017 etkinliği öncesinde BlackBerry'den bir atak geldi. BlackBerry'nin merakla beklenen akıllı telefonu Mercury, KEYone adıyla resmen tanıtıldı.

BlackBerry Mercury, KEYone adıyla resmen tanıtıldı

BlackBerry, QWERTY fiziksel klavyeli ve Android Nougat işletim sistemiyle çalışan akıllı telefonu Mercury hakkında sürekli yeni detaylar geliyor, biz de bunları sizlerle paylaşıyorduk. Şİmdi ise BlackBerry Mercury, KEYone adıyla resmen tanıtıldı.

Haberin Devamı

BlackBerry Mercury, KEYone adıyla resmen tanıtıldı

KEYone'ın teknik özellikleri arasında 1620x1080 piksel çözünürlükte 4.5 inç ekran, alüminyum kasa, Snapdragon 625 işlemci, Adreno 506 GPU, 3 GB RAM, 32 GB genişletilebilir dahili hafıza, 12 MP arka kamera, Quick Charge 3.0 teknolojili 3505 mAh pil (36 dakika içinde yüzde 50 doluluğa ulaşabiliyor), Android Nougat 7.1 işletim sistemi yer alıyor. Firma öte yandan yeni modelde QWERTY klavyeden yine vazgeçmemiş.

BlackBerry'in DTEK güvenlik uygulamasına sahip olan cihaz, aynı zamanda 'dünyanın en güvenli Android akıllı telefon deneyimini' sunmayı hedefliyor. KEYone'ın fiyat bilgisi ise henüz belli değil.