Teknoloji Bu telefonu tüm dünyada ilk kez Türkiye’de görücüye çıkardı!

Bu telefonu tüm dünyada ilk kez Türkiye’de görücüye çıkardı!

17.09.2015 - 18:40 | Son Güncellenme:

ASUS, amiral gemisi akıllı telefonu ZenFone 2’nin üç yeni modelini tanıttı. Tanıtım toplantısında ASUS, ZenFone 2 Laser’in 6 inç ekrana sahip versiyonunu tüm dünyada ilk kez Türkiye’de görücüye çıkardı.

Bu telefonu tüm dünyada ilk kez Türkiye’de görücüye çıkardı

Bu telefonu tüm dünyada ilk kez Türkiye’de görücüye çıkardı

Haberin Devamı

Erinç Eröz - e.eroz@milliyet.com.tr

ASUS bugün gerçekleştirdiği tanıtım toplantısında, gerek performans gerekse tasarım açısından tüketicilerden yoğun ilgi gören ASUS ZenFone 2’nin üç yeni modelini daha duyurdu.

ASUS; ZenFone Selfie, ZenFone 2 Laser ve ZenFone Go isimli yeni modeller ile satışı devam eden ZenFone 2’nin üstün başarısını sürdürmeyi amaçlıyor. 5’’, 5.5’’ ve dünyada ilk kez Türkiye’de gün yüzüne çıkan 6.0’’ versiyonları ile ZenFone 2 Laser, lazer bazlı otomatik odak özelliğine sahip 13MP PixelMaster kamerası ile fotoğraf ve video tutkunlarının vazgeçilmezi olacak.

İŞTE O LANSMAN

Etkinlikte tanıtılan ZenFone Selfie modeli ise 13MP PixelMaster ve Real Tone flaş özelliklerine sahip ön ve arka kameraları ile selfie çekimlerinde çıtayı hiç olmadığı kadar yükseltirken ZenFone Go ileri teknoloji ile tasarlanmış anteninin çekim performansı sayesinde kesintisiz iletişimi zirveye taşıyor.

Haberin Devamı

ASUS ZENFONE SELFIE ÖN İNCELEME VİDEOSU



“6 inç ZenFone 2 Laser’in tanıtımı Türkiye’ye verdiğimiz önemin göstergesi”
Tanıtım toplantısında bir konuşma yapan ASUS Sistem İş Grubu Türkiye Ülke Müdürü Bora Aras; yeni çıkardıkları modellerin, satışı devam etmekte olan amiral gemileri ZenFone 2’nin başarısını takip edeceğine inandıklarını belirtti. Konuşmasında ASUS’un Türkiye’ye verdiği öneme de değinen Aras, “ZenFone ailemizin ilk versiyonlarını 2014 yılının Ağustos ayında sizlere tanıtmıştık. Kısa bir süre içerisinde tüketicilerden çok büyük talep gördük. Yoğun talep sonucunda 2014’ün 4. çeyreğinde zincir teknoloji mağazalarında en çok talep gören ilk üç markadan biri haline geldik. Bu senenin Haziran ayında tanıttığımız ZenFone 2 ile bu başarımızı daha da artırdık. Bugün ise ZenFone 2’nin yeni modelleri ZenFone Selfie, ZenFone 2 Laser ve ZenFone Go ile karışınızdayız. Tanıtımını yaptığımız telefonlar içerisinde yer alan 6 inç ekrana sahip ZenFone 2 Laser’i tüm dünyada ilk kez Türkiye’de gün yüzüne çıkarıyor olmamız ASUS olarak Türkiye’ye verdiğimiz öneminin bir göstergesidir.” dedi.