Teknoloji Call of Duty: Infinite Warfare’den İlk Video Geldi

Call of Duty: Infinite Warfare’den İlk Video Geldi

03.05.2016 - 14:13 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde sızıntı şeklinde gündeme gelen Call of Duty: Infinite Warfare yapımının ilk tanıtım videosu resmi olarak yayımlandı…

Call of Duty: Infinite Warfare’den İlk Video Geldi

Satış konusunda her halkasında rekor kıran ve milyonlarca adet elde ettiği satış ile beraber geliştirici firmasının yüzünü güldüren Call of Duty serisi geri dönüyor. En son karşımıza Advanced Warfare halkası ile çıkan ve bununla beraber kullanıcıları ziyaret eden seri, bu kez Call of Duty: Infinite Warfare adlı halkasıyla beraber hayranlarını ekran başına kilitleyecek. FPS türünün en önemli serilerinden biri olan CoD’un artık daha da büyük gelecek temalı savaşlara odaklandığını söyleyebiliriz.

Haberin Devamı

Bu sefer Dünya üzerinde kalmayan savaş, artık uzaya da sıçramıştır. Bu nedenle solar sistemin dışına çıkacağımız ve gezegen dışındaki mekanlarda da zorlu görevlere atılacağımız belirtiliyor. Silahlar, araçlar ve daha birçok ögenin oldukça gelişmiş ve gelecek temalı olduğu Call of Duty: Infinite War, uzayda oluşan insan kolonilerini de ekranlara taşıyacak.

Üç farklı sürüm ile beraber geleceği açıklanan oyunun Legacy Edition ve Digital Legacy Edition sürümlerinde oyunun dışında Call of Duty: Modern Warfare Remastered yapımı da yer alacak. Ki bu paketin fiyatı 79.99 dolar olacak. Deluxe sürümde bunlara ek season pass, Pro versiyonda ise season passe ek olarak Steelbook, resmi müzik albümü ve ek dijital içerikler de bulunacak. 4 Kasım 2016 tarihi itibariyle bu paketlerden istediğinizi satın alabilirsiniz.