Teknoloji Clubhouse Android kullanıcıları için kullanıma sunuldu

Clubhouse Android kullanıcıları için kullanıma sunuldu

21.05.2021 - 10:20 | Son Güncellenme:

iPhone kullanıcılarının bir süredir davetle girebildiği ve sadece sesli bir yapıya dayanan popüler uygulama Clubhouse, Android kullanıcıları için resmen kullanıma açıldı.

Clubhouse Android kullanıcıları için kullanıma sunuldu

iOS kullanıcılarının tabiri caizse suyunu çıkarttığı ve kısa sürede oldukça popüler hale gelen mobil uygulama, milyonlarca kişiye ulaşmıştı. Android kullanıcılarının ne zaman geleceğini düşündüğü bu uygulama hakkında çalışmalar geçen aylarda başlamıştı. Android kullanıcıları için yakın zaman önce kullanıma açılan Clubhouse, artık daha fazla kişiye ulaşacak. 

Haberin Devamı

CLUBHOUSE ANDROID KULLANICILARINA SUNULDU

Koronavirüs sebebiyle daha fazla uygulama kullanmaya başlayan milyonlarca insan Clubhouse gibi sadece ses tabanlı bir uygulamanın varlığını keşfedince kısa sürede popülerlik kazanmıştı. Uygulamada konular belirleniyor ve bu konular altında oluşturulan gruplarda sohbet ediliyor. 

Kullanıcılar sohbet odalarına girdiklerinde isterlerse dinleyici olabiliyor isterlerse de konuşmacı. Bu noktada sohbet odasının kurucusunun konuşmacı olmak isteyenleri dahil etmesi gerekiyor. El kaldırma emojisiyle konuşmak isteyen kişiler anlaşılıyor ve onlar konuşmacı olabiliyor. 

Clubhouse Android kullanıcıları için kullanıma sunuldu

Android kullanıcıları bu uygulamayı 'ön kayıt' yapmışlarsa bugünden itibaren Google Play Store üzerinden indirip kullanmaya başlıyor. Clubhouse'un Android versiyonu daha çok yeni olduğu için kullanıcıların bazı sorunlarla karşılaşabilecekleri söyleniyor.