Teknoloji Dünyaca ünlü yıldız CEO'ya giydirdi! Dünyanın en güçlü aptalı

Dünyaca ünlü yıldız CEO'ya giydirdi! Dünyanın en güçlü aptalı

15.06.2021 - 16:49 | Son Güncellenme:

Pink Floyd'un efsanevi isimlerinden olan Roger Waters, Facebook CEO'su Mark Zuckerberg hakkında açıklamalarda bulundu. Katıldığı bir etkinlikte konuşan Waters, Zuckerberg için de çarpıcı yorumlar yaptı.

Dünyaca ünlü yıldız CEOya giydirdi Dünyanın en güçlü aptalı

Facebook pek çok şirketi bünyesine katarak büyüme devam ederken, yeni uygulamalar piyasaya sürüyor ve mevcut uygulamalarında yeniliklere gidiyor. İşte bu kapsamda yatırımlarını artıran Facebook CEO'su Mark Zuckerberg zaman zaman da eleştiri oklarının hedefinde kendisini buluyor. Rolling Stone'da yer alan habere göre Roger Waters, oldukça sinirlenmiş durumda. 

Haberin Devamı

Eski Pink Floyd yıldızı, WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange'ı desteklemek için düzenlediği basın toplantısında söz konusu açıklamaları yaptı. Etkinliğin videosunda açıkça Mark Zuckerberg'den gelen e-posta'dan bahsediliyor. 

Facebook CEO'su Zuckerberg, Pink Floyd'un 1979 klasiklerinden olan Another Brick in the Wall Part 2 için çok büyük meblağlar teklif etmiş ancak Waters, bu teklifi kesinlikle kabul etmeyeceğini kesin bir dil ile reddettiğini söylüyor. Facebook'tan, Instagram reklamında kullanmak için teklif götürüldü ancak grup üyesi tarafından reddedildi. 

DÜNYANIN EN GÜÇLÜ APTALLARINDAN BİRİ

Facebook gibi büyük şirketlerin sinsi ve her şeyi yönetmek için ellerinden geldiğini yaptığını söyleyen Waters, buna ortak olmayacağını ve her zaman karşılarında duracağını söyledi. Waters, Mark için ''Dünyanın en güçlü aptallarından birisi' 'dedi.