Oyun Dunyasi Efsane FPS’den Yeni Video

Efsane FPS’den Yeni Video

10.03.2016 - 13:59 | Son Güncellenme:

id Software tarafından geliştirilen, Bethesda tarafından yayımlanacak olan Marsta meydana gelen bir tür olaylar silsilesi sonucunda başına düşen görevleri yapmakla yükümlü olduğumuz bir askerin gözünden oynadığımız FPSoyunu DOOM, sevenlerinin yüzünü güldürecek bir haberle karşımızda! Yaklaşık 23 yıldır gözden düşmeyen ve hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan yapım, 31 Mart – 3 Nisan 2016 tarihleri arasında PC, […]

Efsane FPS’den Yeni Video

id Software tarafından geliştirilen, Bethesda tarafından yayımlanacak olan Marsta meydana gelen bir tür olaylar silsilesi sonucunda başına düşen görevleri yapmakla yükümlü olduğumuz bir askerin gözünden oynadığımız FPSoyunu DOOM, sevenlerinin yüzünü güldürecek bir haberle karşımızda!

Haberin Devamı

Yaklaşık 23 yıldır gözden düşmeyen ve hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan yapım, 31 Mart – 3 Nisan 2016 tarihleri arasında PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında kapalı beta sürecinde olacak. Kapalı beta testine dâhil olabilecek kişilerin daha önce Wolfenstein: The New Order oyununu erken erişim aşamasında satın almış oyuncular olması ise yayıncı firmadan gelen bir kötü haber niteliğinde.

Ayrıca 1080p ve 60fps değerleriyle piyasaya sürülecek olan DOOM, Deathmatch, Clan Arena, Warpath, Domination gibi çeşitli multiplayer modları bulundurmakta. DOOM için tam erişiminin ise 13 Mayıs 2016 tarihinde olması bekleniyor.

Yayımlanan yeni fragman ise burada. İyi seyirler.