Teknoloji Emily Ratajkowski'nin özel fotoğrafları internete sızdırıldı

Emily Ratajkowski'nin özel fotoğrafları internete sızdırıldı

22.02.2017 - 17:20 | Son Güncellenme:

25 yaşındaki güzel oyuncu Emily Ratajkowski'nin iCloud hesabı hacklendi. Ratajkowski’nin, aralarında çıplak halinin de bulunduğu 200 özel fotoğrafı internete sızdırıldı.

Emily Ratajkowskinin özel fotoğrafları internete sızdırıldı

Ünlü model ve oyuncu Emily Ratajkowski'nin fotoğraf, video ve belgelerini sakladığı iCloud hesabına hacker'lar bir kez daha saldırdı. 200'den fazla fotoğraf, adı 2011 yılında Manchester United'lı futbolcu Wayne Rooney ile seks skandalına karışan eski eskort Helen Wood'a gönderildi.

Haberin Devamı

İngiliz ‘Biri Bizi Gözetliyor’ programı yarışmacısı Helen Wood, fotoğrafların internet üzerinden kendisine ulaştırıldığını ve gönderen kişinin kendisinden fotoğrafları Daily Star gazetesindeki köşesinde yayımlamasını istediğini iddia etti. Wood, gazetedeki köşesinde Twitter’dan mesaj aldığını ve yazan kişinin kim olduğunu bilmediğini söyledi.

Ratajkowski’nin telefonundaki özel fotoğrafların sızdırılması, akıllara 2014 yılında Jennifer Lawrence ve pek çok ünlünün hack’lenmesini getirdi. ABD'li oyuncular Jennifer Lawrence, Kirsten Dunst ve model Kate Upton'ın bulunduğu ünlülerin hesabına sızarak gizli bilgilerini çalan Edward Majerczyk'e geçen ay, 9 ay hapis cezası verildi.

Bir kimlik avı sistemi oluşturarak kurbanlarının internet üzerindeki kullanıcı adlarını ve şifrelerini ele geçirmekle suçlanan Majerczyk ayrıca, adı açıklanmayan bir ünlünün özel fotoğraflarını internet üzerinde paylaşması nedeniyle 4 bin 900 pound tazminat cezası aldı.