Teknoloji Galaxy Note 6, Bu Yaz Duyurulabilir

Galaxy Note 6, Bu Yaz Duyurulabilir

22.03.2016 - 14:10 | Son Güncellenme:

Samsung’un merakla beklenen bir diğer amiral gemi modeli Galaxy Note 6 için yeni iddialar mevcut. Cihazın çıkış tarihi ortaya çıkmış olabilir…

Galaxy Note 6, Bu Yaz Duyurulabilir

Bu yıl yeni telefon modellerini beklenenden biraz daha erken çıkarmayı planlayan Samsung, bildiğiniz üzere Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge cihazlarını çoktan görücüye çıkarmış durumda. Güney Kore merkezli teknoloji devi, şimdi ise bir diğer önemli telefon ailesi olan Note üzerinde çalışmakta. Normalde daha geç satışa sunulması beklenen yeni Note, gün ışığına çıkan iddialara göre daha erkenden piyasaya sürülebilir. Zira Samsung’un Galaxy Note 6 için farklı planlarının olduğu ve bu nedenle yaz ayları içerisinde yeni modelin satışa sunulabileceğini belirtildi.

Haberin Devamı

Gelelim en önemli iddialardan birine. Google, şu anda var gücüyle Android sistemini iyileştirmek ve çok daha iyi bir seviyeye ulaştırmak için çalışıyor. Marshmallow’dan sonra dikkatini Android N sürümüne veren şirket, özellikle yaz aylarında bu yeni versiyonu yayımlamayı hedeflemekte. Aynı dönem içerisinde satışa sunulacağı söylenen Galaxy Note 6 ise çıkışında Android N ile birlikte gelebilir. Bu sayede hem Android cephesinin son sürüm kullanan ilk telefonu olması planlanan Note 6 hem de beklenenden erken çıkarak rakiplerini bu konuda geçmiş olacak.

Snapdragon 820 yonga seti ile geleceği iddia edilen Note 6’nın 5.8 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olabileceği konuşuluyor. Elimizde resmi bir bilgi bulunmadığından dolayı kesin konuşmamakta fayda var.

Eski iPad Modelleri Ne Olacak?