Teknoloji Galaxy S4 Mini Ülkemize Giriş Yaptı!

Galaxy S4 Mini Ülkemize Giriş Yaptı!

13.07.2013 - 09:38 | Son Güncellenme:

Hiç şüphe yok ki Galaxy S4 hem Samsung için hem de akıllı telefon dünyası için unutulmayacak bir telefon oldu. Bu durumdan faydalanmak isteyen Samsung ise Galaxy S4 ailesini genişleterek Samsung S4 Zoom, Samsung S4 Active, Samsung S4 Mini gibi modeller ile karşımıza çıkmaya devam ediyor.

Galaxy S4 Mini Ülkemize Giriş Yaptı

ve orta seviye kullanıcının hedef kitlesi olarak seçildiği Galaxy S4 Mini modeli artık ülkemizde raflardaki yerini aldı. Aslında Galaxy S4 Mini modelinin çıkarılma amacı yukarıda da bahsettiğimiz gibi S4 ailesinin popülaritesini kullanmak ve orta sınıf kullanıcıya ulaşabilmek olsa da S4 Mini modeli için belirlenen 1.200 TL lik fiyatı oldukça düşündürücü.

Haberin Devamı

1.7GHz frekans hızında çalışan çift çekirdekli Snapdragon 400 işlemciye sahip olan Mini, 4.3-inç boyutunda qHD çözünürlüklü bir ekrana sahip. 8GB dahili depolamanın yanında microSD kart desteğine yer verilen S4 Mini, arka kısmında 8MP çözünürlükte bir kameraya sahip. Tüm bunların yanında Android 4.2.2 ile karşımıza çıkan mini 1.900mAh kapasiteli bataryaya sahip.

Aslında tüm bu teknik detayların yanında burada düşünülmesi gereken, benzer fiyatlara sahip diğer akıllı telefonlar arasından neden S4 Mini’nin tercih edilmesi. Elinizin büyük olmaması bir tercih sebebi olabilir ya da küçük bir telefon istiyor olmanız. Ancak yukarıda da bahsettiğimiz gibi 1.200 TL lik satış fiyatı sanki S4 ailesinden gelmesi sebebi ile biraz yüksek tutulmuş gibi.