Teknoloji Galaxy S6 ve S6 Edge İçin Android 5.1.1 Yayımlandı!

Galaxy S6 ve S6 Edge İçin Android 5.1.1 Yayımlandı!

23.06.2015 - 16:25 | Son Güncellenme:

Samsung’un yeni nesil akıllı telefon modelleri Galaxy S6 ve S6 Edge için Android 5.1.1, dağıtılmaya başladı! İşte ayrıntılar… Güney Koreli üretici Samsung, yeni nesil üst seviye akıllı telefon modelleri olan Galaxy...

Galaxy S6 ve S6 Edge İçin Android 5.1.1 Yayımlandı

Samsung’un yeni nesil akıllı telefon modelleri Galaxy S6 ve S6 Edge için Android 5.1.1, dağıtılmaya başladı! İşte ayrıntılar… Güney Koreli üretici Samsung, yeni nesil üst seviye akıllı telefon modelleri olan Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge kullanıcılarını müjdeledi. Android 5.0 ile piyasaya sürülen akıllı modellerin, büyük özellik ve güvenlik iyileştirmeleri bulunan Android 5.1.1’e kavuşmasına yalnızca sayılı zaman kaldı. Samsung’a ve ürünlerine dair sızıntı haberler konusunda oldukça popüler Fransız haber sitesi Planete Galaxy, Galaxy S6(SM-G920F) modelinin Android 5.1.1’e kısa sürede kavuşacağını paylaştı. Bildiğiniz üzere iOS 6’dan iOS 7’ye geçen Apple, XP’den Vista’ya geçen Microsoft’un da yaşadığı zor durumu Google da yaşamış ve radikal kararla tasarım değişikliğine gidilen Android’in tam olarak stabil çalışmadığı duyurulmuştu. Performans iyileştirmeleriyle gelecek olan Android 5.1.1 Lollipop sürümü, 623 MB büyüklüğe sahip olacak.

Haberin Devamı

Güncellemenin ardından birçok Samsung uygulamasının bildirim alanından kaldırılabileceği ve uygulamaların alfabetik olarak sıralanması sorununun giderileceği biliniyor. Galaxy S6 Edge(SM-G925F) modeli ise, Samsung Kies masaüstü programından güncellenebilecek. Gelelim Android 5.1.1’in Samsung akıllı cihazlarına ne zaman geleceğine. OTA üzerinden başlatılacak olan güncelleme sürümü, sırasıyla her 50.000 cihaza bir anda gönderilecek. Yani bu hafta içinde ülkemiz dahil, güncellemeye kavuşmayacak Galaxy S6 ve S6 Edge modeli kalmayacak. Güncellemeyi; Ayarlar>Telefon Hakkında>Yazılım Güncelleme menüsünden kontrol edebilirsiniz.