Teknoloji Galaxy S6 ve S6 Edge’in Türkiye Fiyatı Açıklandı!

Galaxy S6 ve S6 Edge’in Türkiye Fiyatı Açıklandı!

19.03.2015 - 16:17 | Son Güncellenme:

Samsung’un yeni modelleri Galaxy S6 ve S6 Edge’inTürkiye fiyatı açıklandı!

Galaxy S6 ve S6 Edge’in Türkiye Fiyatı Açıklandı

Ülkemizin önde gelen telekomünikasyon-operatör şirketlerinden biri olan Turkcell, Güney Koreli telnoloji deviSamsung’un yeni nesil akıllıları hakkında paylaşımlarda bulundu. Uzun zamandır hatta Unpacked etkinliğinde tanıtıldığı günden itibaren yüksek satış fiyatlarına sahip olacağı bilinen Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge’in ülkemiz için etiket fiyatları açıklandı.

Haberin Devamı

Yüksek fiyatına rağmen kullanıcısı tarafından sevilen ve geçtiğimiz günlerde 700 milyon adet satılan iPhone modellerini, uçuk fiyatıyla geride bırakan Samsung’un, kavisli ekranlı S6 Edge modeline sahip olmak o kadar da kolay olmayacak. Giriş fiyatının yani 32 GB’lık depolama alanına sahip Edge modeli, 2.999 TL olarak geliyor.

Ülkemizin de içinde bulunduğu dünyanın birçok ülkesinde yükselen Dolar kurunun etkisi altında kalan Galaxy S6 ve S6 Edge modelleri, Android’li sınıf arkadaşı HTC One M9’u da 2.799 TL ile gölgesinde bıraktı. Turkcell tarafından yayımlanan fiyatlandırmalar, ülkemizde Dolar’ın himayesi altında da olabilir, Samsung’un daha değerli kılmak için fiyatları maksimize etmesinden de kaynaklanabilir.
Dediğimiz gibi 32 GB’lık modellerin yanında bir de 64 GB ve 128 GB depolama alanına sahip modeller de var; ki 128 GB Edge modelinin ise ülkemizde 3.749 TL civarında olacağı biliniyor. Şimdi fiyatları sizlerle paylaşalım:

Haberin Devamı

SamsungGalaxy S6 (32 GB): 2.499 TL
SamsungGalaxy S6 Edge (32 GB): 2.999 TL

Sizler için detaylıca incelediğimiz SamsungGalaxy S6 için burayaGalaxy S6 Edge için ise buraya tıklamanız yeterli.