Teknoloji Galaxy S7, İki Farklı Ekran Boyutu Seçeneği İle Geliyor

Galaxy S7, İki Farklı Ekran Boyutu Seçeneği İle Geliyor

11.09.2015 - 16:41 | Son Güncellenme:

Samsung'un yeni amiral gemi modeli olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Galaxy S7 hakkında yeni iddialar var. Detaylar haberimizde... Galaxy S6 ve S6 Edge modelleri ile güzel bir ivme yakalayan Samsung,...

Galaxy S7, İki Farklı Ekran Boyutu Seçeneği İle Geliyor

Samsung'un yeni amiral gemi modeli olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Galaxy S7 hakkında yeni iddialar var. Detaylar haberimizde... Galaxy S6 ve S6 Edge modelleri ile güzel bir ivme yakalayan Samsung, şimdilerde Note 5 ile meşgul görünüyor. Ancak firmanın arka planda Galaxy S7 için çalışmalara devam ettiği de bilinen bir gerçek. İşlemci ve tasarım konularında devam eden çalışmaların yanı sıra bugün, S7 adına birtakım yeni iddialar ortaya atıldı. Belirtilenlere göre Samsung Galaxy S7, iki farklı ekran boyutu seçeneği ile gelecek.

Haberin Devamı

Öncelikli olarak 5.2 inç boyutundaki cihazı satışa sunacağı söylenen Samsung'un bir süre sonra da 5.8 inç ekran boyutuna sahip olan modeli görücüye çıkaracağı iddia edildi. 5.2 inçlik model Galaxy S7 iken 5.8 inçlik sürümse Galaxy S7 Edge Plus olacak. Aynı zamanda 5.2 inçlik S7 Edge modelini göreceğimiz de söylenenler arasında. Snapdragon 820 üzerinde testlerine son sürat devam eden Samsung, aynı zamanda 4K ekran teknolojisini de kullanabilir. Özellikle S7 Edge Plus'ta 4K çözünürlük bekleniyor. Bunların dışında 4 GB RAM'e yer vereceği konuşulan firmanın üst segmente hitap eden modeller ile karşımıza çıkacağını söyleyebiliriz.