Teknoloji Galaxy S7’yi Tamir Etmek Oldukça Zor

Galaxy S7’yi Tamir Etmek Oldukça Zor

09.03.2016 - 15:25 | Son Güncellenme:

Birkaç hafta önce duyurulan ve ardından gündemi meşgul etmeye başlayan Galaxy S7, yapılan incelemelere göre tamir etmesi zor bir telefon…

Galaxy S7’yi Tamir Etmek Oldukça Zor

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, Mobile World Congress 2016 zaman aralığında yeni bir konferansa imza atmış ve bu esnada yeni amiral gemi modelleri olan Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge cihazlarını gözler önüne sermişti. Yeni akıllı telefonlar, duyuruldukları andan beri haber konusu olmayı başardı. Nitekim farklı zorluk testlerine tabi tutulan ve ardından iPhone ve diğer telefonlar ile karşılaştırılan S7 ve S7 Edge, şimdi ise tamir edilebilme testine maruz kaldı. Bu konuda uzman bir ekibe sahip olan iFixit, yaptığı inceleme sonrasında S7’nin nasıl bir yapıya sahip olduğunu ortaya çıkarmış bulunmakta.

Haberin Devamı
iPhone 6S Plus, Testlerde S7 Edge’i Yenmeyi Başardı

Açıklanan bilgilere göre Galaxy S7 modelini tamir etmek, ailenin bir önceki üyesi olan Galaxy S6’yı tamir etmekten çok daha zor. Hem S7’yi hem de S7 Edge’i inceleyen iFixit ekibi, en büyük sorunun su geçirmeme özelliğinde olduğunu dile getirdi. Sudan korumak için dayanıklı bir rezistans yapısını telefona uygulayan Samsung, bununla beraber ortaya tamir etmesi zor bir akıllı cihaz çıkarmış oldu. Karşılaştığı sonuç ile beraber tamir puanını bir hayli düşük tutan iFixit, yayımladığı raporda Samsung’un yeni amiral gemi modeline 10 üzerinden 3 puanını layık görmüş durumda.

Anlaşılan o ki Galaxy S7 uzun bir süre daha farklı testlere tabi tutulmaya devam edilecek. Yeni gelişmeler yaşandıkça aktarmaya devam edeceğiz, bizi takip etmeye devam edin.