Teknoloji Galaxy S8, kamera uygulamasını hızlı başlat seçeneğiyle gelebilir

Galaxy S8, kamera uygulamasını hızlı başlat seçeneğiyle gelebilir

29.03.2017 - 10:00 | Son Güncellenme:

Samsung'un hakkında çok fazla yazılıp çizilen yeni amiral gemisi Galaaxy S8'in tanıtımına saatler kala hala hakkında yeni iddialar ortaya çıkıyor. Galaxy S8, hızlı kamera başlatma seçeneği ile gelecek.

Galaxy S8, kamera uygulamasını hızlı başlat seçeneğiyle gelebilir

Bildiğiniz üzere Galaxy S6 ve Galaxy S7 modellerinde hızlı başlatma özelliği bulunuyordu. Galaxy S6 ve S7 kullanıcıları ana ekran tuşuna kısayol atabiliyor ve tuşa iki defa hızlı basarak önceden tanımladıkları uygulamayı açabiliyordu. Kullanıcılar genellikle kamera uygulamasını kısayol olarak atıyordu. Ancak Samsung, Galaxy S8 ile artık fiziksel ana ekran tuşuna yer vermeyecek. Galaxy S8’le birlikte fiziksel home tuşu tarih olacağı için bu durum bazı dezavavantajları beraberinde getiriyordu.

Galaxy S8, kamera uygulamasını hızlı başlat seçeneğiyle gelebilir

Haberin Devamı

Ortaya çıkan bu görüntüyle hızlı kamera başlatma seçeneğinin Galaxy S8’de olup olmayacağı soruları yanıt buldu. Çalışırken görüntülenen Galaxy S8'in ayarlar menüsünde "Kamera uygulamasını hızlı başlat" seçeneği yer alıyor. Yalnız bu özellik S6 ve S7'deki gibi her uygulama için geçerli olmayabilir.

Samsung bugün düzenleyeceği etkinlikte 5,7 inçlik Galaxy S8 ve 6,2 inçlik Galaxy S8 Plus’ı duyuracak. Türkiye'de de aynı zamanda düzenlenecek etkinlikteki tüm detayları sizlerle paylaşacağız.