Teknoloji Gear Fit 2 İle Birlikte Gelecek Olan Yenilikler Neler?

Gear Fit 2 İle Birlikte Gelecek Olan Yenilikler Neler?

12.05.2016 - 14:28 | Son Güncellenme:

Alınan yeni haberlere göre Samsung Gear Fit 2 için geliştirme sürecinin sonunda gelmiş bulunuyor.

Gear Fit 2 İle Birlikte Gelecek Olan Yenilikler Neler

2014 yılında çıkan ilk Gear Fit fitnes saatinin varisi olmaya hazırlanan Gear Fit 2 beraberinde bir çok yenilik getirecek gibi duruyor. Geçtiğimiz günlerde ilk görseli sızdırılan yeni fitnes saatinin teknik detaylarından bir kısmı belli oldu.

Haberin Devamı

İlk Gear Fit‘e göre daha fitnes ve sağlık işlevselliğine önem verecek. Adım ve kalp hızı sayacı daha önceki fitnes saatinde zaten var olan özelliklerdi. Aynı özelliklerin Gear Fit 2‘de de var olması kaçınılmaz olmuş. Yeni gelecek olan GPS sayesinde akıllı telefonlarını geride bırakacak olan fitnes meraklılarının işine gelecektir.

Gear Fit 2’nin Getireceği Yenilikler Neler

Gear Fit 2 ile gelecek olan en büyük yeniliklerden biri hiç kuşkusuz bio işlemci olacaktır. Daha önce hiçbir fitnes saatinde olmayan bu özellik oldukça ilgi çekiyor. Bio işlemci saati kullananların fizyolojik verileri toplama ve işleme konusunda özellikle geliştirilmiş bir teknoloji. Bu sayede kullanıcıların BEA (Biyoelektirk Empedans Analizi), PPG, EKG (Elektrokardiyogram), deri sıcaklığı ve GSR (Galvanik Deri Tepkisi) gibi bir çok özellik takip edilebilecek.

Haberin Devamı

Bio işlemci vucüt yağı, iskelet kas yoğunluğu, kalp hızı ve ritmi, deri sıcaklığı ve stres seviyesi gibi birbirinden farklı bir çok fizyolojik veriyi saati kullananlara sunabilecek. Görünüşe göre Samsung bio işlemci teknolojisini Gear Fit 2 ile görücüye çıkaracak. Ancak ilerleyen günlerde başka ürünlerinde de aynı teknolojiyi kullanacak gibi duruyor.

İlginizi çekebilir: İki Ekranlı Akıllı Saat